Μμμμ… Κάτι μας θυμίζει το φόρεμά σου Δέσποινα

Δέσποινα Βανδή, Giuliana Rancic ή… Μάρκος Σεφερλής;
Μμμμ… Κάτι μας θυμίζει το φόρεμά σου Δέσποινα



Αυτό το φόρεμα δύσκολα το ξεχνάει κανείς. Γιατί μπορεί το trailer υπερπαραγωγή του «Voice» να έχει σταματήσει να προβάλλεται αλλά μην ξεχνάς ότι υπάρχει και ο «Γόης» του Σεφερλή για να μας το θυμίζει. 

Αναφέρομαι στο κατακόκκινο δαντελένιο φόρεμα της Δέσποινας Βανδή που δημιούργησε το σχεδιαστικό δίδυμο MiRo στο οποίο όλες θα θέλαμε να χωράμε και οι δικοί μας να καμαρώνουν. Ναι, εκείνο το φόρεμα που φόρεσε σε παραλλαγή και η Κατερίνα Στικούδη στο Dancing with the Stars το οποίο εξελίχθηκε σε κορμάκι. Όλες τότε αναρωτιόμασταν ποια το φόρεσε καλύτερα. 

Έλα όμως που τις τελευταίες μέρες στο μυαλό μου τριγυρνούσε η εξής έκφραση: «Σαν τι μου θυμίζει, σαν τι μου θυμίζει…». Και ξαφνικά έπαθα αναλαμπή:  Το είχε φορέσει η σωσίας της Ματθίλδης Μαγγίρα, η παρουσιάστρια του Entertainment Weekly Giuliana Rancic τη βραδιά των Όσκαρ. Μόνο που δημιουργός ήταν η σχεδιάστρια Mireille Dagher. 

Υπάρχουν, βέβαια, σημαντικές διαφορές όπως για παράδειγμα το σκίσιμο στο πόδι, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παύει να έχει παρόμοιο μοτίβο. 

Μήπως, λοιπόν, το Hollywood έχει επιρροές από Ελλάδα και MiRo; Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι ο Σεφερλής το φόρεσε καλύτερα! 

Δες ΕΔΩ την αντίδραση της Δέσποινας Βανδή μόλις είδε το trailer του Σεφερλή.