Βανδή - Μαστροκώστα: Κρατάει χρόνια αυτή η φιλία

Μαζί περνούν τις περισσότερες ώρες της εβδομάδας οι δύο επώνυμες κυρίες...
Βανδή - Μαστροκώστα: Κρατάει χρόνια αυτή η φιλία



Δέσποινα Βανδή και Γωγώ Μαστροκώστα. Είναι όμορφες, πολύ αναγνωρίσιμες και όταν τις συναντήσεις στον δρόμο, δεν μπορείς παρά να τους πιάσεις την κουβέντα, να φωτογραφηθείς μαζί τους και να πάρεις φυσικά αυτόγραφο με καλλιγραφικά γράμματα.

Οι δύο λαμπερές κυρίες της showbiz πρωτογνωρίστηκαν πριν αρκετά χρόνια μέσω των συζύγων τους, Ντέμη Νικολαϊδη και Τραϊανού Δέλλα που ήταν συμπαίκτες αρχικά στην ΑΕΚ και στη συνέχεια στην Εθνική Ελλάδος. Και από τότε παραμένουν αχώριστες...

Και όταν λέμε αχώριστες το εννοούμε, αφού οι δυο τους πηγαίνουν σχεδόν καθημερινά στο ίδιο γυμναστήριο, δίνουν ραντεβού για τρέξιμο ντυμένες αθλητικά, κάνουν μαζί τα βιολογικά ψώνια της εβδομάδος, επισκέπτονται με τα παιδιά τους την ίδια παιδική χαρά, σχεδιάζουν μαζί και ανταλλάσσουν ιδέες για τις νέες ανοιξιάτικες συλλογές ρούχων τους, δειπνούν μαζί (και μετά των συζύγων τους) σε γνωστά εστιατόρια των Αθηνών και τα καλοκαίρια το πρόγραμμα έχει κοινά μπάνια στον Αστέρα της Βουλιαγμένης με μαγιό που αναδεικνύουν τα καλογυμνασμένα κορμιά τους και αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας. Ακόμη και τα σπίτια τους στα Νότια Προάστια βρίσκονται απέναντι το ένα από το άλλο.

Όπως καταλαβαίνουμε, είναι πολλά αυτά που τις ενώνουν και ελάχιστα (έως ανύπαρκτα) όσα τις απομακρύνουν. Σε σημείο δηλαδή να αναρωτιόμαστε «μα δεν χωρίζουν ποτέ;» Όσο για το κύριο θέμα των καθημερινών συζητήσεών τους; Δεν είναι άλλο από την σωστή ανατροφή των υπέροχων παιδιών που έχουν αποκτήσει με τους συντρόφους της ζωής τους.

Οι δυο τους αποδεικνύουν ότι ακόμη και στον εικονοπλαστικό χώρο της showbiz υπάρχουν αληθινές φιλίες που αντέχουν στον χρόνο και μεγαλώνουν όμορφα ακόμη και όταν ο φακός των παπαράτσι δεν είναι εκεί...