Ευγενία Μανωλίδου: Γιατί είπα «όχι» στο Έψιλον για καθημερινή εκπομπή

Τι δήλωσε η παρουσιάστρια στο followme.gr για την πρόταση που της έγινε...
Ευγενία Μανωλίδου: Γιατί είπα «όχι» στο Έψιλον για καθημερινή εκπομπή



Το κανάλι Έψιλον αν και βρίσκεται ακόμη στις αρχές του, έχει καταφέρει να γίνει αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών. Ήδη έχουν υπογράψει συμβόλαιο στο κανάλι παρουσιαστές πρώτης γραμμής που έχουν και την εμπειρία και τον κόσμο με το μέρος τους. Και οι αλλαγές στον σταθμό συνεχίζονται...

Στα πλαίσια της λογικής «να κάνουμε επιτυχία και να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί» οι υπεύθυνοι του σταθμού θα εγκαινιάσουν προσεχώς την νέα, καθημερινή πρωινή ζώνη τους. Ένα πολυποίκιλο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις προσώπων, υγεία, μόδα, ομορφιά και μαγειρική. Η κλασική δηλαδή, πρωινή συνταγή της επιτυχίας.

Ή πρώτη κρούση έγινε ήδη στην Ευγενία Μανωλίδου για να αναλάβει εκείνη την παρουσίαση της νέας, εκπομπής τους. Το followme.gr επικοινώνησε με την ίδια και μας ανέφερε τους λόγους που αποφάσισε να αρνηθεί τελικά την πρόταση που της έγινε: «Το καθημερινό θα ήταν για ΄μενα τώρα μια τεράστια δέσμευση. Βρίσκομαι ακόμη στο στάδιο που θέλω να απέχω τηλεοπτικά προκειμένου να αφιερώσω όλον τον χρόνο μου στο τέταρτο μωρό μου. Ακόμη δηλαδή και αν η πρόταση αφορούσε σε μια εβδομαδιαία εκπομπή, πάλι όχι θα έλεγα γιατί απόλυτη προτεραιότητα έχει αυτή τη στιγμή η οικογένειά μου».

Οι υπεύθυνοι του καναλιού μετά την αρνητική απάντηση της παρουσιάστριας ήρθαν σε επαφή και με άλλα πρόσωπα που θα μπορούσαν να στελεχώσουν την ψυχαγωγική πρωινή ζώνη, που έχουν σκοπό να βγάλουν στον αέρα. Όσο για την πιο πιθανή ημερομηνία; «Ακόμη και αύριο. Μπορεί να είμαστε ακόμη στη διαδικασία της αναζήτησης προσώπων επιθυμούμε ωστόσο, να βγει το συντομότερο δυνατό», απαντούν από το κανάλι.

Αυτή τη στιγμή το πρωινό τους πρόγραμμα απαρτίζεται από ελληνικές ταινίες. Οι οποίες ναι μεν, είναι αγαπημένες και τους χαρίζουν ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης από την άλλη όμως, δεν απευθύνονται στο κοινό του σήμερα που θέλει ζωντανό πρόγραμμα, ψυχαγωγία ουσίας, πολλές επιλογές και φυσικά τα αγαπημένα του πρόσωπα στην τηλεόραση.