Hλίας Βρεττός: Ερωτευμένος ξανά! Αυτή είναι η νέα σύντροφός του

O τραγουδιστής αφήνει τα πάντα στο παρελθόν και προχωρά μπροστά...
Hλίας Βρεττός: Ερωτευμένος ξανά! Αυτή είναι η νέα σύντροφός του



Ο Ηλίας Βρεττός γυρίζει νέα σελίδα στη ζωή του και δηλώνει ευτυχισμένος που όσα συνέβησαν στη σχέση του με την Ευαγγελία Αραβανή έγιναν τώρα και όχι αργότερα. Είναι ένας άνθρωπος φύσει θετικός απέναντι στη ζωή, δεν κοιτάζει πίσω, αλλά πάντα σταθερά μπροστά. Και γι' αυτό ανταμείβεται. 

"Δεν υπήρξαν δάκρυα σε όλο αυτό που συνέβη στη σχέση μου. Το λέω ειλικρινά. Έγινα γρήγορα καλά" δήλωσε ο τραγουδιστής στο Hello. Τρεις μήνες μετά τον χωρισμό του, έχει πλέον στο πλευρό του το νεαρό μοντέλο- blogger Φελίσια Λαπάτη, με την οποία συνεργάστηκε πρόσφατα στο καινούργιο του βιντεοκλίπ. 

Η Φελίσια, είναι κόρη του συζύγου της Έλλης Αγγελιδάκη, Γιάννη Τσαλαπάτη, από τον πρώτο του γάμο. Έχει σπουδάσει δημοσιογραφία και πέρσι εργαζόταν ως ασκούμενη στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με το ΟΚ, οι δυο τους διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο Posidonio πριν λίγες μέρες και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί. 

Μπορεί μέχρι στιγμής κανένας από τους δυο να μην παραδέχεται δημόσια την σχέση τους, όμως σύμφωνα με άτομα του κοντινού περιβάλλοντός τους το ζευγάρι είναι τρελά ερωτευμένο και είναι αχώριστοι εδώ και ένα μήνα...