Βίκυ Καγιά: Τα κιλά της εγκυμοσύνης της

Βρίσκεται στον έβδομο μήνα και κρατά τη σιλουέτα της σε άψογη φόρμα...
Βίκυ Καγιά: Τα κιλά της εγκυμοσύνης της



H Bίκυ Καγιά ήθελε πάντα να δημιουργήσει τη δική της οικογένεια. Και μπορεί στον πρώτο της γάμο με τον Νίκο Κριθαριώτη να μην της ήρθαν τα πράγματα όπως ακριβώς τα περίμενε με τον δεύτερο σύζυγό της όμως, διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της.

Το όμορφο ζευγάρι που παντρεύτηκε πριν λίγους μήνες στο Παρίσι περιμένει τώρα το πρώτο παιδάκι τους. Ένα υγιέστατο κοριτσάκι που θα έρθει να ομορφύνει και άλλο τη ζωή τους. Ποια είναι όμως, η είδηση που μας προκάλεσε έκπληξη; Όχι ότι η Βίκυ Καγιά αποφάσισε να γίνει μανούλα στα 36 της αλλά ότι βρίσκεται ήδη στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει πάρει μόλις τέσσερα κιλά (!)
Και αυτό χωρίς να ακολουθεί αυστηρή διατροφή. «Δεν πολυζυγίζομαι, τρώω τα πάντα όπως και πριν, δεν έχω καθόλου λαιμαργίες» δήλωσε η ίδια στις τηλεοπτικές κάμερες. Ποιο είναι το μυστικό για να διατηρείται στα κιλά της, ενώ η κοιλίτσα της φουσκώνει;

Πρώτον ο καλός μεταβολισμός που έχει και η συνήθειά της να τρώει μικρές μερίδες και σχετικά αργά για να μπορεί ο εγκέφαλος να δώσει το σήμα της πέψης. Προσπαθεί να τρέφεται υγιεινά βάζοντας στην καθημερινή διατροφή της πολλές σαλάτες, ενώ κάθε πρωί θα φάει ένα πλούσιο πρωινό το οποίο αποτελείται από βρώμη με γάλα, μπανάνες και φυσικό χυμό πορτοκαλιού. 

Η μόνη παρασπονδία που επιτρέπει στον εαυτό της είναι τα γλυκά. Και πώς να τους αντισταθεί αφού είναι παντρεμένη με τον «MR. Fresh» (που έχει την αλυσίδα επώνυμων ζαχαροπλαστείων)