Η Ντιλέκ από το Ταμάμ αποκαλύπτει πως είναι στις ερωτικές σχέσεις της

Η Τζωρτζίνα Λιώση, είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της ελληνικής tv που ήρθαν για να μείνουν.
Η Ντιλέκ από το Ταμάμ αποκαλύπτει πως είναι στις ερωτικές σχέσεις της



Πίσω από την μαντίλα της Ντιλέκ του "Ταμάμ" κρύβεται μια 27χρονη κοπέλα με προϋπηρεσία στο χώρο του modeling, σπουδές στην ψυχολογία, διδακτορικό στην εγκληματολογία και πάνω απ' όλα με ακόρεστη θέληση για μάθηση. Η Τζωρτζίνα Λιώση, αποκάλυψε στο Eγώ weekly όνειρα, προσδοκίες και φιλοδοξίες...  

"Συνήθως ο κόσμος που με σταματά στο δρόμο με φωνάζει Ντιλέκ" αποκαλύπτει. Όσον αφορά την μαντίλα και αν τελικά θα την βγάλει ποτέ στο σίριαλ η ίδια λέει πως είναι λιγάκι... δύσκολο. Παράλληλα, για το πως αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική: "Μου άρεσε ανέκαθεν ο κινηματογράφος. Υπήρχαν βράδια που έβλεπα τρεις ταινίες, τη μία μετά την άλλη. Κάποια στιγμή, ενώ έκανα διαφημιστικά για το πρακτορείο όπου δούλευα, ο σκηνοθέτης Χρήστος Νικολέρης μου πρότεινε να πάω στο casting για την ταινία Κανένας". 

Πώς είναι όμως η Ντιλέκ στις ερωτικές σχέσεις της; "Eίμαι διακριτική. Δεν υπάρχει περίπτωση δηλαδή να ψάξω το κινητό του συντρόφου μου". Όσον αφορά τον γάμο και την οικογένεια: "Δεν είναι κάτι που σχεδιάζεται. Μακάρι να είμαι τόσο τυχερή όσο οι γονείς μου ή οι παππούδες μου σ' αυτόν τον τομέα. Δεν είναι όμως κάτι που έρχεται σε όλους τους ανθρώπους. Οπότε, καλό είναι να μην το έχω στο μυαλό μου. Ωραίο είναι να έρθει μόνο του, να είναι αμοιβαίο και αυθόρμητο". 

Τι oνειρεύεται για το μέλλον; "Τα όνειρα μεταβάλλονται ανάλογα με την περίοδο που βρισκόμαστε. Θα ήθελα, πάντως, να εξελίσσομαι σ΄αυτό που κάνω και να γίνομαι καλύτερη". 

Δες τα φρέσκα και sexy πρόσωπα που ξεχωρίσαμε μέσα από τα σίριαλ της ελληνικής tv ΕΔΩ