Ναταλία Γερμανού: Τι λέει το νέο της συμβόλαιο με το Έψιλον

Οι λεπτομέρειεςτου νέου συμβολαίου!
 Ναταλία Γερμανού: Τι λέει το νέο της συμβόλαιο με το Έψιλον



Η Ναταλία Γερμανού θεωρείται ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο Έψιλον.

Η εκπομπή της «Μην Χανόμαστε» μπορεί να μην έφερε τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που η Ναταλία είχε συνηθίσει στο παρελθόν όμως και το κανάλι και ή ίδια είναι ικανοποιημένοι από την αξιοπρεπή πορεία της εκπομπής που κάθε βδομάδα μας παρουσιάζει αγαπημένα πρόσωπα της τηλεόρασης από το παρελθόν που πλέον δεν βλέπουμε στο γυαλί

Οι υπεύθυνοι του καναλιού λοιπόν αν και βρισκόμαστε στη μέση της σεζόν αποφάσισαν να ανανεώσουν το συμβόλαιό της παρουσιάστριας.

Το followme.gr επικοινώνησε με το κανάλι που επιβεβαίωσε την είδηση. Έτσι και για τον επόμενο χρόνο θα συνεχίσουμε να βλέπουμε την Ναταλία και μάλιστα με δύο εκπομπές. Σύμφωνα με το νέο της συμβόλαιο η εκπομπή «Μην Χανόμαστε» παίρνει παράταση γι άλλη μια χρονιά, ενώ ο σταθμός θα της εμπιστευτεί και δεύτερη ψυχαγωγική εκπομπή, το περιεχόμενο της οποίας ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει.

Αυτό που ακούγεται έντονα είναι ότι πρόκειται μάλλον για κάποιο τηλεπαιχνίδι γνώσεων και το πιθανότερο σενάριο -εκτός εκπλήξεως- είναι η πρεμιέρα του να γίνει τον Οκτώβριο της επόμενης σεζόν.