Αποστόλης Τότσικας: Θέλω να γίνω πατέρας

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον γάμο του με την Ρούλα Ρέβη αλλά και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας στο μέλλον.
Αποστόλης Τότσικας: Θέλω να γίνω πατέρας



Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Μπρούσκο μίλησε για τον γάμο του στο Down Town Κύπρου και αποκάλυψε πως είναι έτοιμος να γίνει πατέρας!

«Πάντα ένιωθα ότι θέλω να γίνω πατέρας, ότι θέλω να κάνω παιδιά κι εγώ. Από μικρός μου άρεσαν τα παιδιά. Είναι ευπρόσδεκτα, μακάρι να έρθουν. Ανέκαθεν, επίσης, με θυμάμαι να θέλω να έχω την τάση να παίξω με ένα παιδί, να ασχοληθώ μαζί του. Πάντα ήθελα να δημιουργήσω οικογένεια», σχολίασε στο περιοδικό ο Αποστόλης Τότσικας.

Για το ποιο είναι το μυστικό για να είναι με έναν άνθρωπο αρκετά χρόνια (ο Αποστόλης και η Ρούλα είναι μαζί 8): «Ποιο ήταν το μυστικό των γιαγιάδων και των παππούδων μας που ήταν με έναν άνθρωπο για πάντα; Δεν ξέρω, δεν έχω ιδέα! Αυτό εξαρτάται από τους δύο, όχι από τον έναν μόνο. Ο κάθε άνθρωπος, ναι, είναι ξεχωριστός, αλλά το κάθε ζευγάρι, όταν είναι ενωμένο, διαχειρίζεται τα πράγματα μαζί. Όμως δεν μπορώ να πω τι κάνω εγώ ή να πει ο δίπλα τι κάνει και είναι τόσα χρόνια με τον άλλον άνθρωπο. Αυτά τα πατήματα και τα «κλειδιά» τα βρίσκει το κάθε ζευγάρι μόνο του. Σημασία έχει πόσο θες να είσαι με τον άλλο! Αυτό μετράει. Να μην τα παρατάς!».

Σχετικά με το αν ο γάμος του με την Ρούλα Ρέβη άλλαξε την καθημερινότητα τους: «Σε τίποτα απολύτως! Ό,τι κάναμε συνεχίζουμε και κάνουμε: δουλεύουμε, βγαίνουμε, διασκεδάζουμε. Ζούμε όπως ζούσαμε. Άλλωστε, να σου πω και κάτι; Τι να αλλάξει; Οκτώ χρόνια είμαστε μαζί, δεν γνωριστήκαμε χθες».