Ταμάμ και Συμμαθητές: Συνεχίζουν στον ΑΝΤ1

Ο έμπειρος διευθυντής έφυγε, οι σειρές του μένουν...
Ταμάμ και Συμμαθητές: Συνεχίζουν στον ΑΝΤ1



Ο Πέτρος Μπούτος είναι ένα έμπειρο στέλεχος της τηλεόρασης που γνωρίζει πολύ καλά πως να... αυγατίζει τα νούμερα επιτυχίας και να κλείνει συμφωνίες που θα έχουν μεγάλο κέρδος για τα κανάλια που κατά καιρούς εργάζεται.

Τον τελευταίο έναν χρόνο συνεργαζόταν με τον ΑΝΤ1 ως διευθυντής της εταιρείας παραγωγής του ομίλου «Ants Production» ενώ ενημερωθήκαμε με επίσημο δελτίο Τύπου του σταθμού ότι αποχωρεί από τα καθήκοντά του λόγω νέας επαγγελματικής στέγης.

Στον ΑΝΤ1 η επόμενη μέρα μετά την απομάκρυνση Μπούτου είναι ακριβώς ίδια με την προηγούμενη: συμπεριφέρονται όλοι σαν να μην άλλαξε τίποτα. Όπως μας πληροφόρησε μάλιστα, άνθρωπος του καναλιού «πίσω από τον Μπούτο υπήρχε μια ολόκληρη ομάδα που έτρεχε τις σειρές "Ταμάμ" και "Οι Συμμαθητές". Οι άνθρωποι αυτοί συνεχίζουν την καλή δουλειά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την πορεία των σειρών μας, ενώ δεν έχει συμφωνηθεί ακόμη αν θα υπάρξει αντικαταστάσης του Πέτρου Μπούτου και ποιος θα είναι αυτός».

Οι δύο πετυχημένες σειρές του ΑΝΤ1 λοιπόν, το «Ταμάμ» και «Οι συμμαθητές», συνεχίζουν να παίζονται κανονικά στις οθόνες μας, απλά πλέον θα τις τρέχει όχι ο Μπούτος αλλά οι συνεργάτες του που έμειναν πίσω. Σύμφωνα μάλιστα, με τις πληροφορίες μας η εβδομαδιαία οικογενειακή κομεντί «Ταμάμ» θα πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη σεζόν με τους πρωταγωνιστές της να μπαίνουν για γυρίσματα το καλοκαίρι για να είναι όλα τα επεισόδια έτοιμα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς που θα προβληθεί από τον Οκτώβρη.

Όλα τρέχουν ρολόι λοιπόν, στον ΑΝΤ1 με Μπούτο ή χωρίς...

Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την απομάκρυνση του Πέτρου Μπούτου