Ναταλία Γερμανού: Θα παρουσιάσει το Ραντεβού στα Τυφλά

Tα νέα σχέδια της παρουσιάστριας...
Ναταλία Γερμανού: Θα παρουσιάσει το Ραντεβού στα Τυφλά



Τη δεκαετία του ΄90 παρακολουθήσαμε για πρώτη φορά την διασκεδαστική εκπομπή «Ραντεβού στα Τυφλά» με τη Βάσια Τριφύλλη. Η εκπομπή συνέχισε να προβάλλεται για τέσσερα χρόνια στο MEGA (τον τελευταίο χρόνο την παρουσίαζε η Ισαβέλλα Βλασιάδου), όπου σε κάθε επεισόδιο η παρουσιάστρια έκανε ένα «προξενιό» μεταξύ των παικτών.

Το 2007 η Ναταλία Γερμανού ανέλαβε να παρουσιάσει το remake του ιστορικού παιχνιδιού για λογαριασμό του ΑLPHA. Τις τελευταίες ώρες ακούγεται έντονα ότι η παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση από το «Έψιλον», το κανάλι που συνεργάζεται, για να παρουσιάσει ξανά το θρυλικό αυτό τηλεπαιχνίδι γνωριμιών. 

Επικοινωνήσαμε με τους υπεύθυνους του καναλιού, οι οποίοι ανέφεραν ότι δεν ξέρουν με βεβαιότητα αν θα βάλουν στο πρόγραμμά τους «Ραντεβού στα Τυφλά». «Πρόκειται για μια απόφαση που θα πάρουμε μετά τον Απρίλη προς το παρόν, η Ναταλία Γερμανού ανήκει στο δυναμικό μας με την εκπομπή της "Μην Χανόμαστε" ενώ πράγματι συζητάμε για να παρουσιάσει και ένα τηλεπαιχνίδι. Δεν έχουμε όμως, καταλήξει ακόμη αν αυτό θα είναι το "Ραντεβού στα Τυφλά" ή κάτι άλλο που δεν είναι ακόμη η ώρα να ανακοινωθεί».