Ευγενία Μανωλίδου: Η νέα καθημερινότητα με τέσσερα παιδιά

Για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της το λίγων μηνών μωρό της μίλησε η παρουσιάστρια.
Ευγενία Μανωλίδου: Η νέα καθημερινότητα με τέσσερα παιδιά



Τρυφερή μαμά, επαγγελματίας μουσικός, αφοσιωμένη σύζυγος και πολυάσχολη γυναίκα. Η Ευγενία Μανωλίδου έδωσε μια συνέντευξη στο «Πρώτο Θέμα» και μίλησε για το πόσο άλλαξε η καθημερινότητά της, ύστερα από τον ερχομό του τέταρτου παιδιού της πριν λίγους μήνες.

«Το 24ωρο μιας γυναίκας με τέσσερα παιδιά είναι πολύ γεμάτο και δύσκολο... Ο ερχομός του τέταρτου παιδιού μου δεν με άλλαξε. Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ευγνώμων που ήρθε. Αυτό που άλλαξε πολύ είναι οι ρυθμοί μου. Εκεί που τους είχα όλους σε ένα πρόγραμμα το οποίο εξυπηρετούσε όλη την οικογένεια και είχα και λίγο χρόνο για ΄μενα, τώρα όλα πρέπει να ξανασχεδιαστούν με άξονα το καινούργιο μωρό που όσο να ΄ναι έχει προτεραιότητα».

Η δημοσιογράφος Μαρία Λεμονιά ρωτά την Ευγενία για τις πολλές και ταυτόχρονες ιδιότητές της: «μουσικός, παρουσιάστρια, σύζυγος πολιτικού, μαμά. Ποια ιδιότητα υπερτερεί;» «Όλα! Κυρίως όμως, νομίζω ότι γεννήθηκα για να είμαι καλή μαμά και μουσικός. Τα άλλα δύο προέκυψαν στην πορεία», παραδέχτηκε με ειλικρίνεια για να εξηγήσει στη συνέχεια πως ήθελε πάρα πολύ ένα τέταρτο παιδί.