Ευγενία Μανωλίδου: Δεν έχω χρόνο να μου λείψει η τηλεόραση

Η γνωστή παρουσιάστρια σχολίασε την νέα της καθημερινότητα με το 4ο παιδάκι που ήρθε, αλλά και για το αν της έχει λείψει η τηλεόραση.
Ευγενία Μανωλίδου: Δεν έχω χρόνο να μου λείψει η τηλεόραση



Η Ευγενία Μανωλίδου, εδώ και λίγους μήνες είναι μητέρα ενός τέταρτου παιδιού, το οποίο έχει αλλάξει την καθημερινότητα της, κάτι που την κρατά και μακριά από τα τηλεοπτικά δρώμενα, όπως σχολίασε στο περιοδικό Θέμα People.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη και ευγνώμων που ήρθε. Αυτό που άλλαξε πολύ είναι οι ρυθμοί μου. Εκεί που τους είχα όλους σε ένα πρόγραμμα το οποίο εξυπηρετούσε όλη την οικογένεια και είχα και λίγο χρόνο για μένα, τώρα όλα πρέπει να ξανασχεδιαστούν με άξονα το καινούργιο μωρό που έχει προτεραιότητα. Επίσης, έπρεπε να δείξω στα άλλα τρία παιδιά-και κυρίως τρίτο που είναι και το μικρότερο-ότι δεν έχει δευτερεύουσα σημασία για εμάς.... Νομίζω το πιο δύσκολο από όλα είναι να "ξαναδιαιρέσεις" τον εαυτό σου. Εκεί που η καρδιά μου ήταν μοιρασμένη στα τρία έπρεπε να βρω τρόπο να τη διαιρέσω στα τέσσερα χωρίς να αδικήσω κανέναν" και συνεχίζει "Όλοι μας αγωνιούσαμε και όταν ήρθε το μωράκι μάς ένωσε ακόμα περισσότερο. Τώρα δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς αυτό», τόνισε η Ευγενία Μανωλίδου για την… έλευση του 4ου παιδιού της.

Η πρώην κριτής του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», τόνισε πως δεν έχει πλέον χρόνοι για τηλεόραση: «Με την καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή, τη μουσική και τα παιδιά είναι πρακτικά αδύνατον.  Οι συζητήσεις που κάνω κατά καιρούς έχουν να κάνουν με προγράμματα που χρειάζονται την καθημερινή μου παρουσία, κάτι το οποίο -με τόσο μεγάλη οικογένεια και χωρίς μόνιμη βοήθεια στο σπίτι-είναι αδύνατον να επιτευχθεί».

Η κυρία Μανωλίδου, σχολίασε και την τρέχουσα πολιτική κατάσταση: «Αισθάνομαι πολύ ανασφαλής και νιώθω ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο. Εύχομαι να διαψευστώ.... Προσωπικά δεν αισθανόμουν διαφορετικά όταν ο σύζυγός μου ήταν υπουργός από τώρα που είναι βουλευτής. Θα ήταν πολύ περίεργο να προσαρμοζόταν η διάθεσή μου ανάλογα με τις υποχρεώσεις του συζύγου μου, δε νομίζετε».