The Voice: Γιατί όλοι βλέπουν Βανδή, Ρέμο, Μελίνα και Stavento

To κοινό γυρνά τις καρέκλες στο show του ΑΝΤ1.
The Voice: Γιατί όλοι βλέπουν Βανδή, Ρέμο, Μελίνα και Stavento



Τα βράδια της Κυριακής η διάθεσή μας είναι συνήθως demi αφού έρχεται η Δευτέρα και μαζί της οι δουλειές, υποχρεώσεις και καθημερινές ρουτίνες.

Χθες λοιπόν, Κυριακή αποφάσισα να παρακολουθήσω τις blind auditions του «Τhe Voice» μήπως χαζεύοντας μπροστά στην τηλεόραση, φύγει η ιδέα της δύσκολης εβδομάδας που με περίμενε. Πηγαίνοντας στο γραφείο την επόμενη μέρα και ανοίγοντας το laptop, με περίμενε μια έκπληξη: το show του ΑΝΤ1 είχε σημειώσει τηλεθεάσεις που θα έκαναν όλους τους διευθυντές προγραμμάτων τουλάχιστον να ζητωκραυγάζουν.

Μέχρι και 54,9% έφτασε στο τέταρτο το talent show και αναλογιστείτε, ότι ακόμη δεν έχουν αρχίσει τα live επεισόδια. Βλέποντας τα συγκεκριμένα αποτελέσματα της Nielsen λοιπόν, (41,4% στο γενικό σύνολο και 45,1% στο νεανικό κοινό) ήταν λογικό και επόμενο να αναρωτηθώ ποιοι είναι τελικά οι λόγοι που έχει τέτοια απήχηση στους τηλεθεατές.

Σίγουρα παίζει μεγάλο ρόλο το γεγονός ότι κάθε Κυριακή βράδυ μπορείς να συνομιλείς με τους αγαπημένους σου τραγουδιστές μέσα από την οθόνη. Η Δέσποινα Βανδή, ο Αντώνης Ρέμος, ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Μελίνα Ασλανίδου θεωρούνται από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες τραγουδιστές με τα fan club τους να σχηματίζουν ουρές. Τι πιο ωραίο λοιπόν, να μαντεύεις το γούστο τους στις υποψήφιες φωνές, να αναρωτιέσαι «θα πατήσει το κόκκινο κουμπί;», να παρακολουθείς με ενδιαφέρον τις μεταξύ τους διαφωνίες και να γελάς με τις χιουμοριστικές ατάκες τους. Κοινώς, να τους χαζεύεις στην οθόνη...

Το ίδιο συμβαίνει και με τον παρουσιαστή του show, Γιώργο Λιάγκα. Μπορεί το χιούμορ του να είναι αρκετά καυστικό ορισμένες φορές (χωρίς να λείπουν και τα εριστικά σχόλια) αυτός είναι όμως, ο Λιάγκας και ακριβώς γι΄ αυτήν του την αυθεντικότητά του στην τηλεόραση, τον παρακολουθείς.

Επίσης όταν κάθε βράδυ Κυριακής ο ΑΝΤ1 επιλέγει «The Voice» με πλούσιο πρόγραμμα, νέες φωνές και ωραία πρόσωπα που γράφουν στο γυαλί, τα υπόλοιπα κανάλια δείχνουν να έχουν πέσει σε χειμερία νάρκη. Για παράδειγμα, χθες Κυριακή απέναντι από το «The Voice» το MEGA πρόβαλε την ξένη ταινία «Men in Black 3» και το STAR την χιλιοπαιγμένη ελληνική ταινία «Η Καφετζού» με τη Γεωργία Βασιλειάδου. Χωρίς ανταγωνισμό λοιπόν, είναι λογικό και επόμενο το «The Voice» να παίζει μπάλα μόνο του στους πίνακες τηλεθέασης. 

Αν βάλεις στο παιχνίδι και την περιέργεια του τηλεθεατή να δει και να κρίνει και αυτός από τον καναπέ του νέες, άκαυτες φωνές ή ακόμη και την λίγο αρρωστημένη ηδονιστική διάθεσή του να εντοπίσει την απογοήτευση στα πρόσωπα όσων διαγωνιζόμενων δεν πέρασαν στην επόμενη φάση ή την αγωνία στα μάτια των δικών τους ανθρώπων, τότε καταλαβαίνεις γιατί το «The Voice» είναι αυτή τη στιγμή το νούμερο ένα πρόγραμμα της ελληνικής τηλεόρασης.

«Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο», έλεγε ένα διαφημιστικό σλόγκαν... Κάπως έτσι το σκέφτηκαν στο κανάλι του Αμαρουσίου και η τηλεοπτική συνταγή δείχνει μέχρι στιγμής τουλάχιστον, να τους πετυχαίνει...

Διαβάστε ΕΔΩ τι προτείνουν οι συντάκτες του followme.gr στους coaches του «The Voice».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο έναν από τους τελευταίους υποψήφιους του «The Voice».