Ρέμος, Λιάγκας, Ηλιάδη, Χρουσαλά βαφτίζουν τα παιδιά τους

Επώνυμα ζευγάρια ετοιμάζουν τα μωράτους για την κολυμπήθρα.
Ρέμος, Λιάγκας, Ηλιάδη, Χρουσαλά βαφτίζουν τα παιδιά τους



Πολλά ζευγάρια της showbiz έγιναν πρόσφατα γονείς και ήδη σχεδιάζουν τη βάπτιση των παιδιών τους για το φετινό καλοκαίρι σε κάποιο glamorous νησί. Έχουν βρει τα ονόματα και το μόνο που απομένει είναι να έρθουν οι μήνες του καλοκαιριού για να γίνει το μυστήριο, όπως εκείνοι ονειρεύονται. Με τους αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς, δίπλα στη θάλασσα...

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας: Θα βαπτίσουν το καλοκαίρι που μας έρχεται το δεύτερο παιδί τους στην Τήνο. Στην αρχή προγραμμάτιζαν τη βάπτιση για τις ημέρες του Πάσχα οι επαγγελματικές υποχρεώσεις τους όμως, με το Πρωινό του ΑΝΤ1 ανέβαλαν τα σχέδιά τους. Ο μικρός Δημήτρης λοιπόν, (έτσι θα ονομάσουν το αγόρι τους) θα μπει στο αγιασμένο νερό πιθανότατα τον Ιούλιο στο αγαπημένο τους νησί, στο οποίο διατηρούν και εξοχικό σπίτι. Η παρουσιάστρια έχει ξεκινήσει ήδη τις ετοιμασίες για να είναι όλα κάτι παραπάνω από τέλεια διοργανωμένα όταν έρθει ο καιρός.

Αγγελική Ηλιάδη - Σάββας Γκέντσογλου: Γάμο μαζί με βάπτιση σχεδιάζουν να κάνουν η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής. Πριν από έναν περίπου χρόνο γεννήθηκε ο γιος τους και το ζευγάρι προγραμματίζει να κάνει την ίδια ημέρα το μυστήριο του γάμου και τη βάπτισης, το καλοκαίρι στη Μύκονο. Τον Ιούλιο θα ανέβουν λοιπόν, τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με τον γιο τους ενώ μετά το Πάσχα θα ορίσουν την τελική ημερομηνία. Μετά την εκκλησία, θα ακολουθήσει λαμπερό πάρτι στο «Νησί των Ανέμων» ενώ ένας από τους νονούς του μικρού τους γιου θα είναι ο Μπαμπίνος. (ο πρώτος γιος της Αγγελικής Ηλιάδη από τον γάμο της με τον Μπάμπη Λαζαρίδη)

Αντώνης Ρέμος - Υβόννη Μπόσνιακ: Η κόρη που έφερε πριν λίγες εβδομάδες στον κόσμο η Υβόννη Μπόσνιακ έχει κυριολεκτικά τρελάνει τον Αντώνη Ρέμο. Ο τραγουδιστής δηλώνει «κλασικός χαζομπαμπάς» και σχεδιάζει από τώρα, τη βάπτισή της το καλοκαίρι με νονούς τους καλούς τους φίλους Μαρία Μπεκατώρου και Κώστα Πηλαδάκη. Η τελετή θα γίνει στο νησί που το ζευγάρι φροντίζει να επισκέπτεται κάθε χρόνο, την κοσμική Μύκονο. Θα γλεντήσουν, θα χορέψουν και ο Ρέμος θα πει και... ένα τραγούδι για χάρη της μικρής του πριγκίπισσας.

Μαριέττα Χρουσαλά - Λέων Πατίτσας: Είναι ακόμη πολύ νωρίς για να σκέφτεται η παρουσιάστρια τη βάπτιση του μικρού της γιου έχει βρει όμως, ήδη το όνομα που θα του δώσει. Θα τον βαπτίσει Σπύρο, το όνομα του πατέρα του Λέοντα. Προτεραιότητα βέβαια, έχει αυτή τη στιγμή για τη Μαριέττα να προσαρμοστεί στη νέα καθημερινότητά της ενώ αν προλάβει να ετοιμάσει όλες τις διαδικασίες, θα βαπτίσει τον μοναχογιό της το φετινό καλοκαίρι. Δεν έχουν αποφασίσει ακόμη με τον Λέοντα την ακριβή τοποθεσία του μυστηρίου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θέλουν να καλέσουν ελάχιστους συγγενείς και φίλους ενώ αν δεν προτιμήσουν κάποιο νησί, θα επιλέξουν ξανά τον Ιερό Ναό της Παναγίας της Φανερωμένης που είχαν βαπτίσει πριν δυο χρόνια την κόρη τους, Μάργκω.

Διαβάστε ΕΔΩ ποια είναι τα πιο σέξι ανδρικά ονόματα για να δώσετε στον γιο σας.