Τροχός της Τύχης: Είδαμε την πρεμιέρα! Τι μας άρεσε και τι όχι

Το τυχερό τηλεπαιχνίδι έκανε την πρώτη του εμφάνισηστο STAR.
Τροχός της Τύχης: Είδαμε την πρεμιέρα! Τι μας άρεσε και τι όχι



Ο «Τροχός της Τύχης» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά πριν 25 χρόνια από τον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Πολυχρονίου. Το απόγευμα της Δευτέρας παρακολουθήσαμε τη νέα εκδοχή του από το STAR, με νέους παρουσιαστές και χρήματα που δίνονται πλέον σε ευρώ.

Μόνο που το παιχνίδι των λέξεων που παίζονταν μπροστά στις οθόνες μας δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Καταρχάς οι γρίφοι ήταν τόσο εύκολοι που στοιχηματίζαμε ποιος θα βρει πρώτος τη λύση. Απευθείας μάντευες για παράδειγμα, πως το ζευγάρι διασήμων που κρύβονταν πίσω από τα γράμματα ήταν το «Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ».

Μια ώρα διήρκησε το τηλεπαιχνίδι και καμία έκπληξη δεν συνέβη, κανένα αστείο δεν ακούστηκε και καμιά έξυπνη ατάκα δεν αντάλλαξαν παρουσιαστής και παίκτες. Μόνο ένα καλογυαλισμένο αυτοκίνητο γνωστής μάρκας περνούσε όλη την ώρα από μπροστά μας ως το «μεγάλο έπαθλο της κρίσης». 

Το μόνο άξιο να προσέξεις, ήταν ο νέος παρουσιαστής του και το ζωντανό κοινό που χειροκροτούσε και έδινε έτσι, μια νότα διασκέδασης. Ο Πέτρος Πολυχρονίδης όπως ονομάζεται ο παρουσιαστής του εξελιγμένου «Τροχού της Τύχης», δεν ήταν καθόλου κομπλαρισμένος (τουλάχιστον δεν φάνηκε) και έβγαζε μια φιλικότητα και άνεση που μας έκανε να τον παρατηρήσουμε καλύτερα. Αλλά μέχρι εκεί...

Στην παρουσίαση τον συνόδευε η Τζούλια Νόβα του Μάρκου Σεφερλή. Είναι εκείνη η όμορφη κοπέλα που εμφανιζόταν στην πρωινή εκπομπή του MEGA και τα περιοδικά συνήθιζαν να παρομοιάζουν με τη Δούκισσα Νομικού, αφού μοιάζουν πολύ στην όψη. Τη ναζιάρικη βέβαια, φωνή της την ακούσαμε το πολύ πέντε φορές σ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ενώ μια ζαλάδα μας ήρθε, αφού δεν σταμάτησε να χορεύει κουνώντας ρυθμικά τα πόδια της. Κάθε φορά που «άνοιγε» ένα γράμμα, έριχνε και έναν χορό, ενώ μας έκανε να σκεφτούμε ότι το πρότυπο του «ξανθού, αδύνατου, λιγομίλητου μοντέλου» μια χαρά κυριαρχεί ακόμη στην τηλεόραση.

Όταν το τηλεπαιχνίδι τελείωσε, από περιέργεια πατήσαμε στο Youtube «Τροχός της Τύχης - ΑΝΤ1». Και γέμισε η οθόνη από τον αυθορμητισμό του Πολυχρονίου, τις ατάκες του Χαϊκάλη, την αυθεντικότητα του Κατρανίδη, τις όμορφες συμπαρουσιάστριες που όμως, «γλάστρες» δεν τις έλεγες, τις δραχμές που δίνονταν απλόχερα, τους επώνυμους καλεσμένους που έκαναν πραγματικό show, το κοινό που δεν παπαγάλιζε και μια δεκαετία που καθώς φαίνεται, πέρασε ανεπιστρεπτί...

Επειδή βέβαια είναι ακόμη στην αρχή του ο νέος «Τροχός», καλό θα είναι να του δώσουμε μερικές ευκαιρίες ακόμη να δείξει τις δυνατότητές του, πριν του γυρίσουμε την πλάτη. Δικαιούται όπως όλες οι εκπομπές, κάποια πρώτα επεισόδια προσαρμογής. Για να δούμε...

Για την ιστορία, τα νούμερα τηλεθεάσης που σημείωσε το παιχνίδι στην πρεμιέρα του ήταν: 10% στο γενικό σύνολο και 15% στο δυναμικό κοινό.

Διαβάστε ΕΔΩ την ιστορία του «Τροχού της Τύχης»