Μενεγάκη - Τσιμτσιλή - Σκορδά: Το στιλ και τα κιλά τους στην εγκυμοσύνη

Οι Ελληνίδες παρουσιάστριες είχαν στιλ, ακόμη και ότανήταν σε ενδιαφέρουσα.
Μενεγάκη - Τσιμτσιλή - Σκορδά: Το στιλ και τα κιλά τους στην εγκυμοσύνη



Αλλάζουν ντύσιμο, συνήθειες, η ζυγαριά τους προσθέτει κιλά και η κοιλίτσα φουσκώνει κάθε μήνα όλο και περισσότερο.

Βλέπουμε καθημερινά για παράδειγμα, την έγκυο Ελένη Μενεγάκη στις οθόνες μας. Από τότε που η κοιλιά της άρχισε να μεγαλώνει και να προδίδει το μυστικό της, η παρουσιάστρια σταμάτησε να φορά στενά ρούχα. Καθημερινά πλέον, εμφανίζεται στην εκπομπή με μακριά, φαρδιά φορέματα (συνήθως μονόχρωμα ή φλοράλ) που η αλήθεια είναι, πως της πάνε πολύ. Και μπορεί μέχρι τον Φεβρουάριο να είχε πάρει μόνο 11 κιλά η ίδια όμως, θεωρεί πως έχει παχύνει αρκετά. «Με βλέπω, έχω γίνει χοντρή» είχε αναφέρει στον αέρα και δεν πλησιάζει πια καθόλου ούτε τον μάγειρα ούτε και τα μυρωδάτα φαγητά που εκείνος, φτιάχνει στην εκπομπή της.

Με αφορμή την ωραία Ελένη θυμηθήκαμε πως συμπεριφέρονταν διάφορες άλλες επώνυμες παρουσιάστριες, όταν ήταν σε κατάσταση ενδιαφέρουσας.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην τελευταία εγκυμοσύνη της πρόσεχε πολύ καθώς είχαν προηγηθεί δύο αποβολές. Είχε πάρει μόλις οχτώ κιλά όταν κυοφορούσε τη μικρή της Μαίρη ενώ όπως η ίδια είχε παραδεχτεί, φρόντιζε πολύ τη διατροφή της. Είχε κόψει μαχαίρι τα μακαρόνια, πατάτες, γλυκά και ζυγιζόταν συχνά. Η Σταματίνα κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης προτιμούσε τα στενά φορέματα μέχρι το γόνατο, που αναδείκνυαν την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Η Φαίη Σκορδά στην πρώτη εγκυμοσύνη της είχε πάρει 27 ολόκληρα κιλά γι΄ αυτό και όταν η δεύτερη εγκυμοσύνη ήρθε, αποφάσισε να ακολουθήσει αυστηρό διατροφικό πρόγραμμα. Δεν έτρωγε καθόλου γλυκά ή τηγανητά και η απόλαυσή της ήταν ένα πλούσιο καθημερινό πρωινό γεύμα, το οποίο αποτελούνταν από δημητριακά με γάλα, ένα τοστ ή μια ομελέτα. Κατά τη διάρκεια της δεύτερης εγκυμοσύνης της, την πετυχαίναμε αρκετά συχνά ντυμένη casual με τα στενά μπλουζάκια να μαρτυρούν ότι τους επόμενους μήνες θα έφερνε στον κόσμο τον μικρό Δημήτρη.

Η Βίκυ Καγιά περιμένει με αγωνία να κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο μωρό της. Βρίσκεται ήδη στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και έχει πάρει μόνο τέσσερα κιλά. Ακολουθεί μια ισορροπημένη διατροφή που βασίζεται σε πολλά φρούτα και λαχανικά, ενώ η κοιλίτσα της μόλις που διακρίνεται. Και ας γεννά σε δυο μήνες τον καρπό του έρωτά της με τον Ηλία Κρασσά. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας δεν έχει αλλάξει το ντύσιμό της λόγω ενδιαφέρουσας. Επιλέγει τα ίδια chic κομμάτια που φορούσε και πριν μείνει έγκυος, δείχνοντας μια ιδιαίτερη αδυναμία στις ολόσωμες φόρμες.

Η Μαριέττα Χρουσαλά έγινε μαμά πριν λίγες μόλις εβδομάδες και έχει χάσει ήδη όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης. Οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν έξω από το μαιευτήριο πιο αδύνατη και λαμπερή από κάθε προηγούμενη φορά. Σε σημείο να αναρωτηθούμε δηλαδή «δεν έτρωγε τίποτα στην εγκυμοσύνη της»; Να φανταστείτε πως μέχρι τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της ζύγιζε μόλις συν τρία κιλά. Τους εννιά μήνες που κυοφορούσε τον μικρό σήμερα, Σπύρο απέφευγε τα τηγανητά φαγητά αλλά και τα πολύ λαδερά γεύματα. Είναι γνωστό εξάλλου, ότι είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής. Σε ότι αφορά τέλος, το ντύσιμό της επέλεγε κατά βάση μεσαίου μήκους φορέματα που αναδείκνυαν τα πόδια της αλλά και την κοιλιά της.

Δείτε ΕΔΩ πόσο στιλάτη είναι η Ελένη Μενεγάκη ακόμη και λίγες μέρες πριν γεννήσει.