Ελένη Μενεγάκη: Βγαίνοντας από το μαιευτήριο

Ένα flashback στις γέννες της παρουσιάστριας και τις δημόσιες δηλώσεις της.
Ελένη Μενεγάκη: Βγαίνοντας από το μαιευτήριο



Mετά από πολλή αναμονή η Ελένη Μενεγάκη έγινε επιτέλους, μητέρα. Το σήριαλ της γέννησης του παιδιού της έλαβε τέλος αφού έφερε στον κόσμο το τέταρτο παιδί της το βράδυ της Κυριακής, λίγο μετά τις 22.00 με καισαρική τομή. Χωρίς δηλώσεις στις κάμερες και φωτογραφίσεις έξω από το μαιευτήριο υποδέχτηκε το νέο μέλος της οικογένειας, ένα υγιέστατο κοριτσάκι που ζυγίζει 2,750 κιλά. Σ΄ αυτή τη γέννα όλα ήταν διαφορετικά: αρχικά κράτησε την εγκυμοσύνη της μυστική και στη συνέχεια επισκέφθηκε το «Ιασώ» και γέννησε σχεδόν χωρίς κανείς να την πάρει είδηση. Ήταν η μόνη εγκυμοσύνη της που οι μηχανές των φωτογράφων δεν γέμισαν με πόζες ευτυχίας...

Κάνοντας ένα flashback στις προηγούμενες γέννες της, την θυμόμαστε έντονα να βγαίνει χαρούμενη από το μαιευτήριο με τον τότε σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο στο πλευρό της, να φωτογραφίζεται παίρνοντας το πιο ζεστό χαμόγελό της και φυσικά, να μιλά με πολλή χαρά στις τηλεοπτικές κάμερες για τον ερχομό των νέων μελών της οικογένειάς της...

Ήταν τον Νοέμβριο του 2002 όταν έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον Άγγελο. Κάμερες, φωτογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία ήταν από νωρίς στημένοι έξω από το μαιευτήριο με την Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο να ποζάρουν ως ευτυχισμένοι γονείς. «Ήταν η πιο όμορφη περίοδος της ζωής μου», θα εξομολογηθεί αργότερα η παρουσιάστρια. Μόλις οι μαίες έβαλαν στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο της, η πρώτη κουβέντα της Ελένης Μενεγάκη ήταν «άγγελέ μου». Αυτός ήταν και ο λόγος που λίγους μήνες αργότερα έδωσαν στον μικρό το όνομα «Άγγελος».

Τρία χρόνια μετά, στις 8 Φεβρουαρίου του 2005 η παρουσιάστρια γέννησε την πρώτη της κόρη, Λάουρα. Όταν ο γυναικολόγος της έδωσε εξιτήριο, τα φλας πήραν φωτιά με την ίδια να συγκινείται μπροστά στις κάμερες και να δηλώνει: «Περιμένω πως και πως να δω την υποδοχή του Άγγελου για την μπέμπα». Όλοι παρατήρησαν τη ροζ μπλούζα που φορούσε η μαμά Ελένη την ώρα που έβγαινε από το μαιευτήριο. Με μεγάλα μαύρα γράμματα αναγραφόταν στη μπλούζα της: «δεν θέλω αηδίες, είμαστε ολόιδιες» και τον μπαμπά Γιάννη Λάτσιο να κρατά σφιχτά το καρότσι με την νεογέννητη κόρη του.

Το τρίτο παιδί της Ελένης Μενεγάκη, η Βαλέρια, ήρθε στη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας 28 Ιανουαρίου του 2008. Η Ελένη Μενεγάκη είχε μια αρκετά ομαλή εγκυμοσύνη ενώ ανυπομονούσε να πλησιάσει η ώρα που θα γεννούσε. Όταν είδε για πρώτη φορά την δεύτερη στη σειρά κόρη της συγκινήθηκε πολύ αφού, κατά γενική ομολογία, έμοιαζαν σαν δυο σταγόνες νερό. Αποχώρησε από το μαιευτήριο κρατώντας την τρυφερά στην αγκαλιά της και φωτογραφήθηκε όλο χαρά μαζί της. «Είμαι ευτυχισμένη πάμε με τη μικρή σπίτι μας», έλεγε στους δημοσιογράφους και δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Τώρα στη μετα-παπαρατσική εποχή της ωραίας Ελένης ευχόμαστε απλά να της ζήσει η κόρη!!!