Kατερίνα Ζαρίφη: Έχει γενέθλια και εμείς θυμόμαστε τις επικές ατάκες της

Χρόνια σου Πολλά Κατερίνα!
Kατερίνα Ζαρίφη: Έχει γενέθλια και εμείς θυμόμαστε τις επικές ατάκες της



Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να είναι ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, κυρίως λόγω του καυστικού της χιούμορ. Δεν είναι λίγες οι φορές που προκαλεί το γέλιο όχι μόνο των συνεργατών της λόγω του ακομπλεξάριστου χαρακτήρα της αλλά και των τηλεθεατών. 

Η Ελένη Μενεγάκη μάλιστα, έχει αναγκαστεί αρκετές φορές να αποχωρήσει από το studio επειδή δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με το πάνελ της εκπομπής. Η Κατερίνα Ζαρίφη πάντα θα βρει τον τρόπο με μια έξυπνη παρατήρηση, με ένα καυστικό σχόλιο και με μια αστεία ή φαρμακερή ατάκα να σκορπίσει σε όλους το γέλιο. 

Σήμερα μάλιστα, έχει γενέθλια (είναι Κριαράκι στο ζώδιο) και αισίως κλείνει τα 39 της χρόνια! Πολλοί ήταν οι φίλοι και συνεργάτες που έσπευσαν να της ευχηθούν ενώ η Κατερίνα Καινούργιου ανέβασε και φωτογραφία στο Twitter προκειμένου να της ευχηθεί μιας και της έχει μεγάλη αδυναμία. 

Ωστόσο, το #Followme θυμάται μερικές από τις πιο επικές ατάκες της και της εύχεται Χρόνια Πολλά!

Για τον σύντροφό της Γιάννη, όταν ρωτήθηκε από την Μενεγάκη να της πει το επίθετό του: "Επειδή τον λένε Στρουμπούλη διάλεξε εμένα... Είχα ένα συμμαθητή που τον έλεγαν Παναγιώτη Βύζη και έκανε παιδάκια- Βυζάκια". 

Σχολιάζοντας την επίσκεψη της Amal Alammudin στην Αθήνα: "Με απόβαρο θα φύγει... Έχει ρημάξει στην πείνα! Τούμπανο έφυγε η κυρία Amal Alamuddin! Αμολάτε το πρώτο πιάτο... Της βγήκε από τη μύτη αυτό το πιάτο. Η Amal μόλις το είδε είπε «Αμάν πως θα το φάω όλο αυτό... Από το μπακαλιάρο μόνο την ουρά της βάλανε... Ήρθε 25 κιλά θα έφυγε 20". 

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στις φωτογραφίες της Καινούργιου σε διάφορα περιοδικά: "Μήπως η Κατερίνα Καινούργιου είναι εξωγήινη, ασταλάκωτη...Πώς γίνεται να βουτάς και το μαλλί να είναι ατσαλάκωτο; Παιδιά το 1992 έγινα κουμπάρα και είχα λιγότερο μακιγιάζ". 

Για το αγαπημένο της σπορ: "Το αγαπημένο μου σπορ είναι το... μπινελίκι την οδήγηση".

Ποιες είναι οι σωστές πόζες για να φωτογραφηθούν τα κορίτσια με καμπύλες; Όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας έδειξε στην Μενεγάκη πώς να κάτσει σταυροπόδι εκείνη είπε: "Δεν μπορώ γιατί έχω και ένα θέμα" αναφερόμενη στην φουσκωμένη κοιλίτσα της. 

Τότε η Κατερίνα Ζαρίφη είπε την επική ατάκα: "Κι εγώ το ίδιο θέμα έχω, αλλά όχι ακριβώς το ίδιο" κάνοντας τους συνεργάτες της να πέσουν κάτω από τα γέλια. 

Συλλεκτικό best of video Μενεγάκη- Ζαρίφη: