Κάτω Παρτάλι - Ηρωίδες - Εθνική Ελλάδος: Και του χρόνου στο MEGA

Τι προθέσεις έχει το MEGA για τις σειρές του από τη νέα σεζόν.
Κάτω Παρτάλι - Ηρωίδες - Εθνική Ελλάδος: Και του χρόνου στο MEGA



Οι σειρές «Εθνική Ελλάδος», «Ηρωίδες» και «Κάτω Παρτάλι» έχουν γίνει τα πλέον, δυνατά χαρτιά του MEGA αφού κάθε εβδομάδα δίνουν υψηλές τηλεθεάσεις στο κανάλι.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού βλέποντας τα νούμερα που σημειώνουν οι συγκεκριμένες σειρές και την απήχηση που έχουν στον κόσμο, σκέφτονται να τους δώσουν το πράσινο φως και για τη νέα σεζόν. Βρίσκονται ήδη σε πολύ θετικές συζητήσεις με τους σεναριογράφους τους αλλά και τους πρωταγωνιστές και κοινή επιθυμία όλων είναι να συνεχίσουν να προβάλλονται και από τη νέα χρονιά με επώνυμα guests και ανανεωμένο καστ ηθοποιών. Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το κοινωνικό σήριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη σημειώνει κάθε εβδομάδα πάνω από 35% στο νεανικό κοινό, οι «Ηρωίδες» περνούν σε νούμερα τα αντίπαλα «Καρντάσιανς» και το «Κάτω Παρτάλι» χτυπά 40άρια.

Το Mega άλλωστε πάντα πόνταρε στην ελληνική μυθοπλασία με καλοσκηνοθετημένες σειρές και δυνατά ονόματα να συμμετέχουν σε αυτές. Το μόνο που απομένει τώρα για την οριστική έγκριση είναι να δουν αν τους βγαίνουν τα οικονομικά... Από την άλλη πλευρά, οι σειρές «Δικαίωση», «Μάνα Χ Ουρανού» και «Κλεμμένα Όνειρα» φτάνουν αυτή τη σεζόν στο τέλος τους, αφού η AGB δεν έχει φανεί μέχρι στιγμής τουλάχιστον, πολύ γενναιόδωρη μαζί τους.