«The Music Mall»: Όλες οι λεπτομέρειες της νέας σειράς του Δημήτρη Αρβανίτη

Ο σκηνοθέτης βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με τα κανάλια.
«The Music Mall»: Όλες οι λεπτομέρειες της νέας σειράς του Δημήτρη Αρβανίτη



Νέα καθημερινή σειρά έχει στα σκαριά ο δαιμόνιος σκηνοθέτης, Δημήτρης Αρβανίτης. Πρόκειται για το «The Music Mall», όπως είναι ο τίτλος της σειράς και ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τα κανάλια για να την εντάξουν στο πρόγραμμά τους από Οκτώβρη.

Προτεραιότητα φυσικά, έχουν οι συζητήσεις με το MEGA χωρίς ο ίδιος να αποκλείει την συνεργασία με κάποιο άλλο κανάλι λόγω της μεγάλης χρηματοδότησης που έχει η συγκεκριμένη σειρά. 

Το followme.gr επικοινώνησε με τον Δημήτρη Αρβανίτη ο οποίος μας επιβεβαίωσε πως ετοιμάζει τη νέα του σειρά, ενώ μας έδωσε όλες τις πληροφορίες γύρω απ΄ αυτήν.

«Έχει γραφτεί ήδη η κεντρική ιστορία, πρόκειται για μία αρκετά δύσκολη παραγωγή. Τα γυρίσματα θα γίνουν στο πλατό για πρώτη φορά όμως, θα δούμε μια τελείως διαφορετική απεικόνιση του πλατό. Θα υπάρχει ένας χώρος που θα μοιάζει με εμπορικό κέντρο και θα έχει σχέση με τη μουσική. Θα υπάρχουν εντός του καταστήματα, ένα bar που κάθε βράδυ θα παίζουν νεανικά συγκροτήματα ενώ οι δύο κεντρικές ηρωίδες θα είναι τραγουδίστριες. Είναι αυστηρά fiction η σειρά, μια σειρά δραματουργίας με περίβλημα τη μουσική. Θα παίζουν πάνω από 30 πρωταγωνιστές και στοίχημά μου είναι να είναι καθημερινά τα επεσόδια. Βρίσκομαι ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο συμπαραγωγούς, ο ένας είναι έξω από την Ελλάδα και ο άλλος είναι εξω- κινηματογραφικός».

Όσο για τους πρωταγωνιστές της σειράς, ο δημιουργικός σκηνοθέτης απέφυγε να μας πει τα ονόματα που έχει στο μυαλό του και πιστεύει πως «κουμπώνουν» με τους ήρωές του. Όπως εξήγησε ο ίδιος «σίγουρα έχω κάποια ονόματα στο μυαλό μου δεν θέλω όμως, να εκθέσω και να προκαταβάλω τον παραγωγό μου».