Διάσημοι και δίαιτα: Πώς κατάφεραν να χάσουν κιλά

Δεν θέλει (πολύ) κόπο, θέλει τρόπο...
Διάσημοι και δίαιτα: Πώς κατάφεραν να χάσουν κιλά



Πολλοί διάσημοι αποφάσισαν να κάνουν δίαιτα και να χάσουν όλα τα κιλά που τους βάραιναν. Πέταξαν από πάνω τους τα περιττά κιλά και όπως οι ίδιοι εξομολογήθηκαν, ένιωσαν άλλοι άνθρωποι. Η διαφορά του πριν και του μετά είναι τεράστια και εκείνοι αποκάλυψαν πως κατάφεραν να απαλλαγούν από αυτό το βάρος.

Πρώτος και καλύτερος ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης που αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως έχασε 47 ολόκληρα κιλά. Βέβαια ο λόγος που αποφάσισε να χάσει βάρος δεν ήταν ευχάριστος. Όταν έμαθε πως ο καλύτερός του φίλος πέθανε σε αυτοκινητικό ατύχημα, το έριξε στη γυμναστική και μέσα σε έναν χρόνο έγινε άλλος άνθρωπος.

Η Έλντα Πανοπούλου δεν πίστευε ούτε η ίδια πως θα καταφέρει ποτέ να γίνει μια αδύνατη γυναίκα. Άρχισε να παίρνει πολλά κιλά στην εφηβεία της, ύστερα από ένα πρόβλημα υγείας. Πολλά χρόνια μετά, έβαλε τη διατροφή στο πρόγραμμά της αλλά και το περπάτημα. «Έκανα χαλαρό τζόκινγκ 1,5 ώρα κάθε μέρα... Ο επιμένων νικά», δήλωσε η ίδια χαρακτηριστικά.

Ο Αντώνης Λουδάρος ήταν ανέκαθεν ένα παχουλό παιδί. Βρίσκεται σε μια μόνιμη δίαιτα χωρίς να έχει καταφέρει να απαλλαγεί ακόμη από όλα τα περιττά κιλά. Η ζυγαριά του όμως, δείχνει ήδη πολλά κιλά μείον με τον ίδιο να δηλώνει πως «με νύχια και με δόντια προσπαθώ να κρατηθώ, να μην κάνω ατασθαλίες».

Η Καλομοίρα στην εγκυμοσύνη της πήρε 40 ολόκληρα κιλά. Η τραγουδίστρια κυοφορούσε δίδυμα και αποφάσισε να το ρίξει στο φαγητό τους εννιά μήνες που περίμενε να γεννηθούν. Το αποτέλεσμα ήταν να στρογγυλέψει αρκετά αλλά να καταφέρει να επανακτήσει το φυσιολογικό της σώμα, μόλις ξεκίνησε δίαιτα. Πλέον, φορά μπικίνι και νιώθει περισσότερο σέξι από ποτέ.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης με ύψος μόλις 1,61 είχε φτάσει να ζυγίζει 127 κιλά. «Αγαπούσα πολύ το φαγητό, ήμουν βουλιμικός» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά. Και μπορεί η δουλειά του να μην του επιτρέπει να μένει μακριά από το ωραίο και γευστικό φαγητό, αλλά η θέλησή του να μπορέσει να χάσει βάρος υπερίσχυσε και η ζυγαριά του δείχνει πλέον πολλά κιλά μείον.

Η Κατερίνα Ζαρίφη είχε από τότε που θυμάται τον εαυτό της μερικά παραπανίσια κιλά. Έκανε πολλές και διαφορετικές δίαιτες στη ζωή της. Κάποιες ήταν αποτελεσματικές και κάποιες άλλες όχι. Συμβουλεύτηκε διατροφολόγο και είδε σχεδόν απευθείας αποτέλεσμα. Την παρουσιάστρια βοήθησε πολύ το ότι κατά τη διάρκεια της δίαιτας κρατούσε ημερολόγιο με όλα τα γεύματα που κατανάλωνε.

Διαβάστε ΕΔΩ τα δέκα tips για επίπεδη κοιλιά