Μπέζος - Χειλάκης - Καπουτζίδης - Γκλέτσος: Δεν ξανακάνω τηλεόραση

Εξηγούν τι τους οδήγησε σε αυτήν την απόφαση...
Μπέζος - Χειλάκης - Καπουτζίδης - Γκλέτσος: Δεν ξανακάνω τηλεόραση



Ο Αιμίλιος Χειλάκης κοιτούσε τον εαυτό του στην τηλεόραση όταν συμμετείχε σε σήριαλ και δεν του άρεσε καθόλου αυτό που έβλεπε. «Θα ήθελα να μην κάνω ποτέ ξανά τηλεόραση» δήλωσε ως καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Και δεν είναι ο μόνος ηθοποιός που έχει αποκαλύψει ότι η τηλεόραση δεν τον αφορά άμεσα. Κάτι παρόμοιο είχε παραδεχτεί και ο Γιώργος Καπουτζίδης πριν κάνει την πολύ πετυχημένη «Εθνική Ελλάδος» του. «Το σκέφτηκα πολύ και δεν θα ήθελα να ξανακάνω τηλεόραση με δικό μου σίριαλ» είχε εξομολογηθεί με την πραγματικότητα τελικά, να τον διαψεύδει.

Και ο Γιάννης Μπέζος έκανε κάτι αντίστοιχο. Είχε εξηγήσει πως μετά το «Σπίτι της Έμμας» δεν θα ήθελε να κάνει κάποιον άλλον πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεόραση. Ο λόγος είναι πως θέλει να δώσει όλο του το βάρος στο θέατρο και να κάνει μόνο κάποια τηλεοπτικά guests. 

Και ο κατάλογος είναι μακρύς αφού και ο νύν δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, εξήγησε παλαιότερα τους λόγους που δεν θα τον απολαύσουμε ξανά στις οθόνες μας: «Στην τηλεόραση δεν πάω. Ποτέ ξανά. Μόνο στο θέατρο ή στον κινηματογράφο που τον στερήθηκα επειδή εγώ ήθελα να βγάζω λεφτά. Εμένα η τηλεόραση μου έδωσε πολλά πράγματα, την ευχαριστώ, αλλά ό,τι ήταν να δώσω σε αυτή τό έδωσα.Τέρμα».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης πάλι, δεν είπε ποτέ ότι η τηλεόραση δεν τον αφορά πια. Την αγαπάει ως Μέσο, ήταν εκείνη που του πρόσφερε την επιτυχία και τον έκανε γνωστό. «Τηλεόραση, νομίζω, θα αργήσω να ξανακάνω, όσο κι αν μου λείπει», εξήγησε απλά και κατανοητά. 

Αυτοί είναι όλοι και όλοι οι πρωταγωνιστές που προχώρησαν στις γενναίες αυτές δηλώσεις. Διότι δύσκολα λέει κανείς όχι σε ένα Μέσο που γνωρίζει από πριν ότι μπορεί να τον κάνει γνωστό, να τον καθιερώσει καλλιτεχνικά και να γεμίσει την τσέπη του. (τουλάχιστον έτσι γινόταν τις περασμένες εποχές)

Διαβάστε ΕΔΩ ποια διάσημη δήλωσε πως δεν έχει χρόνο για να της λείψει η τηλεόραση.