Απίστευτο! Αυτά είναι τα νέα παπούτσια που τραβάνε selfies

Όχι δεν μας κάνουν πλάκα, είναι αλήθεια!
Απίστευτο! Αυτά είναι τα νέα παπούτσια που τραβάνε selfies



Βαρέθηκες να τραβάς βαρετές selfies; Kουράστηκες να κουβαλάς μαζί σου το μαγικό κοντάρι που σε βοηθάει να τραβήξεις την τέλεια seflie; Όχι πια! Τώρα, με την νέα εφεύρεση του διάσημου shoe brand Miz Mooz από τη Νέα Υόρκη, οι βόλτες σου θα αποκτήσουν άλλο νόημα. 

Σκέψου μόνο εκεί που θα περπατάς ανέμελα και θα νιώσεις την ανάγκη να τραβήξεις μια selfie, να φοράς το μαγικό αυτό παπούτσι, να βάζεις στην ειδική υποδοχή το κινητό σου και να τραβάς την ιδανική φωτογραφία (με την προοπτική βέβαια ότι διαθέτεις... ευέλικτα πόδια). 

Kαι επειδή σίγουρα θα έχεις την απορία, η τιμή τους ανέρχεται στα 184 ευρώ. Kαι όχι δεν πρόκειται για Πρωταπριλιάτικο αστείο. Σκέψου μόνο πόσες πόζες θα μπορείς να πάρεις χωρίς να χρειάζεται να κρατάς με τα χέρια σου συνεχώς το κινητό. 

Τουλάχιστον κάπως έτσι φαίνεται ότι σκέφτηκε ο ο σχεδιαστής τους Cheryl Matson, αφού σύμφωνα με όσα είπε η νέα αυτή ανατρεπτική εφεύρεση έδωσε στην εταιρία την δυνατότητα να δημιουργήσει κάτι πραγματικά καινοτόμο. Ειλικρινά τώρα, σκέφτεσαι να τα αγοράσεις; Σε εκλιπαρούμε, όχι. 

Δες και το (αστείο) promo video

Δες πώς να κάνεις το καλύτερο μακιγιάζ και χτένισμα για την τέλεια selfie ΕΔΩ