Έξι διάσημα ζευγάρια περιγράφουν πώς ερωτεύτηκαν

Τα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ θυμούνται την πρώτη γνωριμία τους που οδήγησε σε γάμο, παιδιά και στιγμές ευτυχίας.
Έξι διάσημα ζευγάρια περιγράφουν πώς ερωτεύτηκαν



Γνωρίστηκαν τυχαία, ερωτεύθηκαν σχεδόν με την πρώτη ματιά, πέρασαν από σαράντα κύματα και κατέληξαν μαζί. Τα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ θυμούνται την πρώτη γνωριμία τους που οδήγησε σε γάμο, παιδιά και στιγμές ευτυχίας.

Δέσποινα Βανδή - Ντέμης Νικολαϊδης: Είναι οι Έλληνες Beckhams, έχουν αποκτήσει δύο όμορφα παιδιά και η γνωριμία τους μετρά από το 1998. Εκείνη εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Γκάζι», εκείνος κάθεται μαζί με την ομάδα του πρώτο τραπέζι - πίστα (έπαιζε τότε στην ΑΕΚ). Η Δέσποινα εμφανίζεται στο stage φορώντας μία φανέλα με το νούμερο 11, τον αριθμό του ποδοσφαιριστή. Ο Ντέμης γοητεύεται, την χαζεύει όλο το βράδυ, πετάει λουλούδια, της χαμογελά. Πριν όμως, την πρώτη τους αυτή μοιραία συνεύρευση οι δυο τους μιλούσαν στο τηλέφωνο για τρεις ολόκληρους μήνες. Όταν την κάλεσε για πρώτη φορά και της συστήθηκε ως «Ντέμης Νικολαϊδης» του απάντησε με χιούμορ «και εγώ είμαι ο Πάπας». Ύστερα όλα κατά έναν μαγικό τρόπο πήραν τον δρόμο τους.

Μαρία Κορινθίου - Γιάννης Αϊβάζης: Και οι δύο πιστεύουν ότι συνωμότησε το σύμπαν για να βρεθούν. «Συναντηθήκαμε στην Κύπρο στα βραβεία "Άντρες της χρονιάς" για τρία λεπτά. Μάλιστα το περίεργο είναι ότι ούτε εγώ, ούτε η Μαρία επρόκειτο να παρευρεθούμε στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Εγώ είχα πάει για λίγο από το θέατρο που έπαιζα τότε και μόνο για να μιλήσω στον Ιωσήφ Μαρινάκη, ο οποίος έτυχε να κάθεται δίπλα της. Ήταν σαν μία αόρατη δύναμη να μας έσπρωξε για να είμαστε μαζί. Δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω, αλλά από την πρώτη στιγμή που είδα τη Μαρία και μιλήσαμε, αισθάνθηκα ότι την ήξερα χρόνια. Και αυτό που ένιωσα φεύγοντας είναι ότι θέλω να τη ξαναδώ», είχε δηλώσει ο Γιάννης Αϊβάζης για τη γνωριμία τους. Είναι παντρεμένοι πέντε συνολικά χρόνια και παρά το γεγονός ότι έφτασαν αρκετές φορές ένα βήμα πριν το διαζύγιο, συνεχίζουν να πορεύονται και να ξεπερνούν μαζί τις δυσκολίες του γάμου.

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας: Πρωτοσυναντήθηκαν στον καναπέ της Μαρίας Σταματέρη και της εκπομπής «Gala» που παρουσίαζε στο Star. Ήταν και οι δύο καλεσμένοι της παρουσιάστριας και ο έρωτάς τους ξεκίνησε από μία κόντρα, αφού αντάλλαζαν συνεχώς πειράγματα στον αέρα. Εκείνος της ζήτησε να βγουν ένα πρώτο ραντεβού και πέρασαν έξι μήνες για να είναι επιτέλους μαζί, αφού ο Γιώργος Λιάγκας δίσταζε να κάνει το πρώτο βήμα και να την φιλήσει. «Ήμουν καληνυχτάκιας» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά. Και η Φαίη Σκορδά όμως, δεν άφηνε περιθώρια. Έκλειναν ραντεβού, ύστερα χανόντουσαν, μετά ξανά μαζί με το πρώτο φιλί να το δίνουν τελικά στο σπίτι του παρουσιαστή, έχοντας παραγγείλει σουβλάκια (!)

Δέσποινα Καμπούρη - Γιώργος Ταρασιάδης: Γνωρίστηκαν μέσω κοινών τους φίλων σε νυχτερινό μαγαζί και ήταν μαζί από την πρώτη στιγμή. Μάλιστα, δεν έκρυψαν τον έρωτά τους αφού σχεδόν αμέσως άρχισαν να κυκλοφορούν δημόσια αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Ο τρόπος που ο Βαγγέλης της μίλησε εκείνο το πρώτο βράδυ της γνωριμίας τους ήταν αρκετός για να αιχμαλωτίσει για πάντα την καρδιά της Δέσποινας, που ως γνωστόν είναι πολύ ρομαντική και πάντα πίστευε στον πρίγκιπα με το άσπρο άλογο. Κατάλαβε απευθείας ότι αυτός ο άνδρας θα ήταν ο πατέρας της κόρης της, της μικρής σήμερα Έλενας.

Γωγώ Μαστροκώστα - Τραϊανός Δέλλας: Η Έλλη Κοκκίνου τραγουδούσε «έρωτά μου - έρωτά μου» και εκείνοι δεν σταματούσαν να κοιτάζονται στα μάτια. Καθόντουσαν στο ίδιο πρώτο τραπέζι στα μπουζούκια με κοινή παρέα. Συστήθηκαν, αντάλλαξαν δυο τυπικές κουβέντες και όλο το βράδυ κρυφοκοίταζε ο ένας τον άλλον. Στο τέλος καληνυχτίστηκαν χωρίς καν να ανταλλάξουν νούμερα τηλεφώνου. Η μοίρα όμως, είχε άλλα σχέδια για εκείνους. Ξαναβρέθηκαν -πάλι τυχαία- λίγο καιρό αργότερα σε ένα μοντέρνο μαγαζί του Κολωνακίου, άρχισαν να βγαίνουν κρυφά ραντεβού και από τότε παραμένουν αχώριστοι και πολύ ευτυχισμένοι.

Σταματίνα Τσιμτσιλή - Θέμης Σοφός: Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας είχαν πάρει πολλά τηλέφωνα την καλή τους φίλη Σταματίνα Τσιμτσιλή για να τους συνοδεύσει στην πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη που θα δίνονταν ένα βράδυ Παρασκευής. Μετά από πολύ επιμονή, η Σταματίνα δέχτηκε. Το ζευγάρι σχεδίαζε εκείνο το βράδυ να γνωρίσει την Σταματίνα στον Θέμη Σοφό, που ήταν κολλητός φίλος του παρουσιαστή. Τελικά ο δικηγόρος δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Γνωρίστηκαν τελικά μια εβδομάδα μετά, σε εστιατόριο της Αθήνας και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Σήμερα έχουν μια πολύ όμορφη οικογένεια με δύο κόρες, τη Νάγια και τη Μαίρη.

Όπως έλεγε και ο Όσκαρ Ουάιλντ «αρκεί ένα λεπτό για να ερωτευθείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για να αγαπήσεις...»

Διαβάστε ΕΔΩ για τον μεγάλο έρωτα της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου.