Single 30άρηδες: Γιατί θέλω οικογένεια και παιδιά

Κι όμως!Ονειρεύονται να χτίσουν το δικό τους σπίτι και να περάσουν μια ολόκληρη ζωή μαζί με τη γυναίκα της ζωής τους και τα παιδιά που θέλουν να κάνουν μαζί της.
Single 30άρηδες: Γιατί θέλω οικογένεια και παιδιά



Πάτησαν τα 30 και θέλουν να εγκαταλείψουν την εργένικη ζωή και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Ονειρεύονται να χτίσουν το δικό τους σπίτι και να περάσουν μια ολόκληρη ζωή μαζί με τη γυναίκα της ζωής τους και τα παιδιά που θέλουν να κάνουν μαζί της.
Πέντε νυν εργένηδες και προσεχώς οικογενειάρχες μιλούν για το όνειρό τους να γίνουν γονείς:

Πρώτος και καλύτερος ο Ησαϊας Ματιάμπα που δήλωσε στο «ΕΓΩ!» αυτής της Πέμπτης ότι η δημιουργία οικογένειας είναι στα άμεσα σχέδιά του. «Με ένα παιδί θα εκπληρωνόταν ένα μεγάλο μου όνειρο. Πιστεύω ότι θα ήμουν από τους πιο καλούς μπαμπάδες», εξήγησε ο 32χρονος τραγουδιστής.

Την ίδια επιθυμία έχει και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που στο Hello αυτής της εβδομάδας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «αισίως έφτασα στα 35, πρέπει να κοιτάξω λίγο περισσότερο την προσωπική μου ζωή. Είμαι έτοιμος να κάνω σχέση και να δημιουργήσω δική μου οικογένεια. Ιδανικά θα ήθελα να τα φέρει έτσι η ζωή και να γίνει σύντομα». Του το ευχόμαστε!!!

Ο Κώστας Μαρτάκης είναι μόλις 31 ετών με πολλές γυναικείες κατακτήσεις και μεγάλο fun club. Παρόλα αυτά, θέλει μέσα στα επόμενα χρόνια να ντυθεί γαμπρός και μια παιδική φωνή να τον φωνάζει «μπαμπά». «Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδιά, παρόλο που δεν είμαι πολύ κοντά ακόμη... Όταν κάνω οικογένεια, θέλω να μπορώ να τη συντηρήσω, καθώς εγώ μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον που μου πρόσφεραν ότι ζητούσα».

Όλοι πιστεύαμε ότι η σχέση του Μύρωνα Στρατή με τη Μαίρη Συνατσάκη θα οδηγούσε σύντομα στην εκκλησία. Ο χωρισμός τους ήταν ξαφνικός γι΄ αυτό και τα σχέδια του 33χρονου τραγουδιστή για γάμο και οικογένεια προς το παρόν αναβλήθηκαν. Ο ίδιος είχε αποκαλύψει πριν τον χωρισμό του ότι «ορόσημο είναι το παιδί. Όχι ο γάμος. Ο γάμος είναι μόνο ένα ωραίο πάρτι. Θέλω να γίνω μπαμπάς, ελπίζω μάλιστα και σύντομα».

Για το τέλος αφήσαμε τον Κώστα Καραφώτη ο οποίος φεύγει σιγά - σιγά από την δεκαετία των 30, αλλά παραμένει το ίδιο γοητευτικός με τότε. Στα 37 του σήμερα δηλώνει πως η απόκτηση οικογένειας είναι στα άμεσα σχέδιά του. «Θέλω να κάνω οικογένεια και παιδί» εξηγεί και ευχόμαστε σύντομα να βγει αληθινό το όνειρό του.

Διαβάστε ΕΔΩ γιατί προτιμούμε τον Ουγγαρέζο για φίλο παρά για σύντροφο