Celebrities που... κόπηκαν σε οντισιόν

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες...
Celebrities που... κόπηκαν σε οντισιόν



Όχι! Οι αγαπημένοι μας celebrities δεν γεννήθηκαν απευθείας διάσημοι και πετυχημένοι.

Πέρασαν από πολλές οντισιόν, κάστινγκ, εισέπραξαν όχι, πείσμωσαν, θύμωσαν, λύγισαν δεν το έβαλαν όμως, ποτέ κάτω. Αυτό ήταν και το μυστικό που τους βοήθησε να προχωρήσουν και να καταφέρουν να αγγίξουν αυτό που είχαν στο μυαλό τους ως «κορυφή».

Πρώτη και καλύτερη η Κατερίνα Λέχου που παραδέχτηκε στη συνέντευξή της στο περιοδικό You ότι έχει πάει σε οντισιόν και την έχουν απορρίψει. «Δεν με διάλεξαν επειδή δεν τους έκανα και δεν με ήθελαν. Μέσα στο παιχνίδι είναι όλα», δήλωσε χαρακτηριστικά. Και δεν είναι η μόνη πρωταγωνίστρια που έχει βρει κλειστές πόρτες. Η εξαιρετική ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη έχει παραδεχτεί ότι δεν κατάφερε στο παρελθόν να περάσει από οντισιόν. «Δεν μου ήρθαν εύκολα τα πράγματα στη δουλειά... Και πόρτες χτύπησα -που δεν άνοιξαν!- και σε οντισιόν πήγα που δεν με πήραν! Την έψαξα, την πάλεψα και ήρθαν και τα ωραία πράγματα που ήρθαν! Αλλά όχι, δεν μου χαρίστηκε τίποτα...»

Απόρριψη δέχτηκε στο παρελθόν και η Νίνα Λοτσάρη που όπως αποκαλύπτει «με απέρριψαν λόγω εμφάνισης γιατί έπρεπε να κάνω ένα φάντασμα και ο σκηνοθέτης δεν μπορούσε καθόλου να με δει έτσι» αλλά και ο Κώστας Αποστολάκης που θυμάται ότι «πριν από χρόνια είχα πάει σε τρεις συνεχόμενες οντισιόν, με απέρριψαν και στις τρεις και έμεινα άνεργος. Η απογοήτευση ήταν τεράστια...»

Από την ίδια φάση έχουν περάσει εκτός από τους ηθοποιούς και θεατρικοί συγγραφείς, τραγουδιστές και παρουσιαστές.

Το πετυχημένο θεατρικό δίδυμο των Ρέππα - Παπαθανασίου είχε πάει τις «Τρεις Χάριτες» σε πολλά κανάλια για έγκριση και τελικά μόνο το Mega δέχτηκε να βγάλει τη σειρά που έμεινε στην ιστορία της τηλεόρασης ως κάτι πρωτοποριακό. Κάτι ανάλογο συνέβη και στον Γιώργο Καπουτζίδη που εισέπραξε πολλά τηλεοπτικά «όχι» μέχρι να κάνει επιτυχία και να ανοίξουν ύστερα, όλες οι πόρτες...

Ήταν τη δεκαετία του 1980 όταν ο Αντώνης Ρέμος πέρασε από οντισιόν για να πάρει μέρος σε μουσικό σχήμα και του απάντησαν τελικά αρνητικά: «Όταν πρωτοξεκίνησα την καριέρα μου με άκομψο πολύ τρόπο με απέρριψαν σε μια οντισιόν που πήγα, μόνο που με τις κλωτσιές δεν με πέταξαν. Αυτό ίσως με πείσμωσε. Δεν με έκανε να τα παρατήσω, με έκανε να προσπαθήσω περισσότερο».

Για το τέλος αφήσαμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που μπορεί σήμερα να θεωρείται παρουσιάστρια πρώτης γραμμής στο πρόσφατο παρελθόν όμως, βίωσε έντονα την απόρριψη. Η ίδια είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή της ότι «εγώ στην εκπομπή της Ελένης της Μενεγάκη είχα περάσει από πόσα δοκιμαστικά και δεν με είχε πάρει άλλη χρονιά. Και όταν με πρωτοείδε, της το είπα, ότι είχα ξανάρθει και δεν με είχαν πάρει».

Διαβάστε ΕΔΩ ποιοι πρωταγωνιστές δήλωσαν πως δεν θα ξανακάνουν τηλεόραση