Βίκυ Σταμάτη: Συνεχίζονται οι έρευνες-Νέες εξελίξεις για τον τρόπο απόδρασης

Οι Αρχές εκφράζουν με βεβαιότητα πως κάποιος την βοήθησε να αποδράσει και μάλιστα με αντικλείδι!
Βίκυ Σταμάτη: Συνεχίζονται οι έρευνες-Νέες εξελίξεις για τον τρόπο απόδρασης



Σε «πονοκέφαλο» εξελίσσεται για τις Αρχές η απόδραση της Βίκυς Σταμάτη από το Δρομοκαΐτειο τα ξημερώματα της Πέμπτης, με την σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου να καταζητείται για δεύτερη μέρα. Που επικεντρώνονται οι έρευνες.

Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο χωριό της, Ζέλι Φθιώτιδας, το οποίο παραμένει σε αστυνομικό κλοιό, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα για το αν ο Άκης Τσοχατζόπουλος γνώριζε τα σχέδια της Σταμάτη και αν μάλιστα την έχει βοηθήσει με κάποιο τρόπο.

Την ίδια ώρα «χτενίζονται» οι πτήσεις αεροπλάνων και τα δρομολόγια πλοίων, καθώς θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως η Βίκυ Σταμάτη θα προσπαθήσει να φύγει από την χώρα.

Οι Αρχές, από την άλλη είναι πλέον βέβαιες πως η Σταμάτη απέδρασε με την βοήθεια ενός ακόμη (τουλάχιστον) ατόμου, καθώς το λουκέτο έξω από τον θάλαμο της, που κλείδωνε την μπαλκονόπορτα, δεν ήταν σπασμένο, αλλά ανοιγμένο με κλειδί. Κάτι που σημαίνει πως κάποιος πήρε το πρωτότυπο και έβγαλε αντικλείδι.

Και μέσα σε όλη την χολιγουντιανή δραπέτευση, η διοίκηση του Δρομοκαϊτείου και των φυλακών Κορυδαλλού (από όπου είχε μεταφερθεί η Σταμάτη στην κλινική) επιρρίπτουν ευθύνες η μια στην άλλη για το συμβάν!

Δες ΕΔΩ την ταραχώδη ζωή της Βίκυς Σταμάτη