Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες με την μπέμπα και τον Μάκη Παντζόπουλο

Η παρουσιάστρια έκανε αλλαγή τακτικής και εμφανίστηκε με τον Ματέο Παντζόπουλο στο πλάι της!
Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες με την μπέμπα και τον Μάκη Παντζόπουλο



Η Ελένη Μενεγάκη άλλαξε τακτική και ενώ ήμασταν σίγουροι πως θα μιλούσε στις κάμερες μαζί με την νεογέννητη κόρη της κατά την έξοδο της από το μαιευτήριο, έκανε την έκπληξη! Με την κόρη της να μην είναι στην αγκαλιάν της αλλά τον Μάκη Παντζόπουλο και τον γυναικολόγο της, Γιώργο Σταματίου στο πλάι της, η εθνική παρουσιάστρια μίλησε στις κάμερες!

Από νωρίς το μεσημέρι κυκλοφόρησε η είδηση πως η Ελένη θα μιλήσει στις κάμερες, κάτι που "ενίσχυσε" η παρουσία του κομμωτή της, Βασίλη Μπουλούμπαση στην σουίτα του 7ου ορόφου του μαιευτηρίου "Ιασώ". Ο Βασίλης Μπουλούμπασης φρόντισε την εμφάνιση της Ελένης ώστε να εμφανιστεί στις κάμερες, ενώ κοντά της είναι και ο Μάκης Παντζόπουλος, ο οποίος δεν φεύγει από το πλευρό της.

Σε χρόνο ρεκόρ βέβαια, βρέθηκαν έξω από το μαιευτήριο και οι δημοσιογράφοι, ενώ και στις τρεις προηγούμενες γέννες της η Ελένη είχε μιλήσει στις κάμερες κατά την έξοδο της...

H Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε με τον σύντροφο της, Μάκη Παντζόπουλο, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ένα "επιτέλους" και μία "αγωνία" που φανέρωσαν τα συναισθήματά της όλους αυτούς τους μήνες: 

«Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και για τις ευχές και που μας περιμένατε και όλες αυτές τις ημέρες από ότι έμαθα, και τις προηγούμενες  μέχρι να γεννήσουμε, μάλλον περάσατε μαζί μας την αγωνία μέχρι να φτάσουμε την ώρα επιτέλους να αποκτήσουμε το μωρό μας. Δεν χρειάζονται ερωτήσεις παιδιά. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, είμαστε πάρα πολύ ευτυχισμένοι, είμαστε ενθουσιασμένοι, είμαστε πάρα πολλά πράγματα τα οποία δεν περιγράφονται με λόγια. Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλο τον κόσμο, τον κόσμο όχι μόνο του νοσοκομείου, το ιατρικό και μη ιατρικό προσωπικό για όλη τη βοήθεια. Όλο τον κόσμο που είχε την σκέψη του κοντά μου, που όλο αυτό τον καιρό χωρίς να μιλάω ήξερα ακριβώς τι ζω και είμαι σίγουρη πως ένιωθε και τις αγωνίες που είχα και ευχαριστώ το Θεό για αυτό το δώρο. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, θα τα ξαναπούμε σε ένα μήνα! Τα παιδιά μου είναι τρισευτυχισμένα και περιμένουν πως και πως τα κορίτσια να την δουν γιατί ο αδερφούλης της, την έχει δει ήδη».

Το super στην εκπομπή της Ελένης στον Αlpha, η οποία είχε απευθείας μετάδοση, ανέφερε χαρακτηριστικά: "Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλος επιστρέφουν σπίτι με την κορούλα τους".

Η εθνική μας παρουσιάστρια κάπως έτσι πήρε τον δρόμο για το σπίτι της στα Μελίσσια μετά από διαμονή 5 ημερών στο Ιασώ, ενώ στα χέρια της κρατούσε ένα ροζ μπαλόνι...

Δες ΕΔΩ τις φωτογραφίες από την έξοδο της Ελένης από το μαιευτήριο αλλά και την μπλούζα όλο... νόημα του Μάκη Παντζόπουλου