Bίκυ Καγιά: Ο Ηλίας ήξερε πριν από εμένα ότι είμαι έγκυος

Η Βίκυ Καγιά μιλά για την εγκυμοσύνη της αλλά και για όλα τα λάθη που έχει κάνει.
Bίκυ Καγιά: Ο Ηλίας ήξερε πριν από εμένα ότι είμαι έγκυος



Η Βίκυ Καγιά μπήκε αισίως στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά η κοιλιά της συνεχίζει να παραμένει μικρή, ενώ όπως η ίδια αποκάλυψε έχει πάρει μόλις πέντε κιλά ως τώρα. Είναι από τις λίγες έγκυες που έχει φουσκώσει ελάχιστα, ενώ οι φωτογραφίες της το δείχνουν περίτρανα. 

Σε λίγο καιρό από τώρα θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της ζωής της Ηλία Κρασσά, ενώ μάλιστα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People μιλώντας για την πορεία της όλα τα τελευταία χρόνια αλλά και τις λάθος κινήσεις που έκανε. 

"Πιέστηκα αυτά τα 4 χρόνια και ομολογώ πως έχω κάνει λάθη, άλλα πιο σοβαρά, άλλα πιο επιφανειακά, που φυσικά τα έχω πληρώσει. Ευτυχώς δεν ήταν μη αναστρέψιμα, μπόρεσα και το έσωσα την τελευταία στιγμή. Δυστυχώς, τα πρώτα χρόνια είχα δίπλα μου τους λάθος ανθρώπους στις λάθος θέσεις.

Συνεργάτες που δεν ήθελαν ούτε το καλό της εταιρίας, ούτε το δικό μου. Έκαναν πολλά λάθη και έλεγαν πολλά ψέματα. Μέχρι να το αντιληφθώ, γιατί ήμουν πολύ δημοκρατική, έδινα ελευθερία στη δουλειά, πέρασε κάποιος καιρός. Η υπομονή μου έφτασε στα όριά της και πλέον δεν ήμουν και τόσο ήπια. Έφτασαν τα πράγματα σε ένα σημείο που έπρεπε να ψάξω να δω τι γίνεται και είχα και πολλή ένταση πάνω σε αυτό το κομμάτι. Έπαθα, αλλά έμαθα" είπε.

Όσον αφορά την εγκυμοσύνη και τον σύζυγό της: "Ο Ηλίας το είχε καταλάβει πριν από εμένα πως είμαι έγκυος. Εγώ νόμιζα πως ήμουν κουρασμένη από τις πρόβες, μου είχε συμβεί και στο παρελθόν. Εκείνος μου έλεγε δεν είσαι κουρασμένη, είσαι έγκυος. Ήταν σίγουρος από το πρώτο λεπτό και είχε δίκιο. Πάντα έχει δίκιο ο Ηλίας. Λίγο σπαστικό αυτό, αλλά και τόσο όμορφο" παραδέχτηκε. 

Aκόμα μίλησε για το πώς βιώνει την όλη διαδικασία της εγκυμοσύνης και το δώρο ενός παιδιού: "Eυχαριστώ το Θεό γι' αυτό. Η μικρή πρέπει να είναι πολύ καλό κοριτσάκι, σωστό αγγελούδι. Δεν με έχει ταλαιπωρήσει καθόλου, πέρα από κάποια διατροφικά θέματα που είχα το πρώτο 3μηνο, που είχε κλείσει το στομάχι μου και δεν μπορούσα να φάω σχεδόν τίποτα εκτός από ψωμί, τυρί και γιαούρτι".

Για τα κιλά που έχει πάρει: "Πιστεύω πως θα πάρω άλλα 5 μέχρι να γεννήσω. Τώρα έχει φανεί η κοιλίτσα μου, εδώ και ένα μήνα νιώθω καλύτερα και τρώω πολύ καλά. Λιγούρες, βέβαια, δεν έχω καθόλου, τρώω όπως έτρωγα και πριν. Μου αρέσει πολύ που φουσκώνει η κοιλίτσα μου, μου αρέσει που τη χαϊδεύω, δεν έχω καμία αγωνία για το σώμα μου, λατρεύω αυτή τη φάση. Ποτέ δεν έχει περάσει από το μυαλό μου πως θα χαλάσει το σώμα μου ή πως δεν θα έχω χρόνο επειδή θα έχω μωρό, τίποτα από αυτά δεν με απασχολεί. Ας μην έχω χρόνο!

Είναι τόσο ωραίο αυτό που συμβαίνει, είμαι τόσο χαρούμενη που έρχεται η κόρη μας με τον Ηλία. Εδώ δεν κοιμάμαι για επαγγελματικά πρότζεκτ, προτιμώ να μην κοιμάμαι για την κόρη μου! Η μόνη μου αγωνία είναι να τη δω, να την αγκαλιάσω" αποκάλυψε. 

Δες το στιλ και τα κιλά Μενεγάκη- Τσιμτσιλή- Σκορδά στην εγκυμοσύνη ΕΔΩ