Μαρία Μπεκατώρου: Με δική της πρωινή εκπομπή

Όλες οι λεπτομέρειες...
Μαρία Μπεκατώρου: Με δική της πρωινή εκπομπή



Η Μαρία Μπεκατώρου είναι ένα από τα δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1. Οι υπεύθυνοι του σταθμού πιστεύουν στις δυνατότητές της γι΄ αυτό και αποφάσισαν να της δώσουν δική της πρωινή εκπομπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μας έδωσαν άνθρωποι του καναλιού, θα είναι ένα πρωινό ψυχαγωγικό μαγκαζίνο το οποίο θα βγει στον αέρα μετά το Πάσχα (υπολογίζεται για τις αρχές Μαϊου), πολυθεματικό, με ενότητες μαγειρικής - μόδας - ομορφιάς και θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο με πιθανότερη ώρα τις 10 -1 το πρωί.

Η Μαρία Μπεκατώρου δεν θα είναι μόνη της στον καναπέ. Ήδη οι άνθωποι του σταθμού έχουν δει πολλά πρόσωπα από τον χώρο της τηλεόρασης που θα μπορούσαν να πλαισιώσουν την παρουσιάστρια. Λέγεται μάλιστα, ότι κατέληξαν στην Ευαγγελία Αραβανή.

Όπως μάθαμε, δεν έχουν βρει ακόμη πως θα ονομάσουν την εκπομπή το μόνο σίγουρο όμως, είναι ότι θα έχει έντονο άρωμα του.... Πρωινού Καφέ της δεκαετίας του '90 σε μια πιο εξελιγμένη φυσικά, έκδοσή του.

Όσο για τη συνεργασία της Μαρίας Μπεκατώρου με τα «Καρντάσιανς», θα συνεχιστεί κανονικά μέχρι το τέλος της σεζόν ενώ από τη νέα χρονιά θα συζητήσουν ξανά το αν θα βρίσκεται και πάλι στο πλευρό του Γρηγόρη, λένε με νόημα στον ΑΝΤ1.

Διαβάστε ΕΔΩ την άποψη της Μαρίας Μπεκατώρου για την Υβόννη Μπόσνιακ.