Μελίνα Ασλανίδου: Ίσως και να έλεγα όχι στο The Voice

H Μελίνα Ασλανίδου μιλά για την συμμετοχή της στο The Voice και... προβλέπει τον φετινό νικητή.
Μελίνα Ασλανίδου: Ίσως και να έλεγα όχι στο The Voice



H Mελίνα Ασλανίδου μίλησε για την συμμετοχή της στο πετυχημένο show του Ant1 "The Voice", για δημοσιεύματα που αναφέρονται στην προσωπική της ζωή, για τα μυστικά ομορφιάς της, για το ποιος θα ήθελε να είναι ο φετινός νικητής αλλά και για το συμβολικό tattoo που έχει στο στήθος της. 

Ποιος θα ήθελε να είναι ο φετινός νικητής; "Η πρόβλεψή μου θα ήθελα να είναι για την καλύτερη φωνή ανεξαρτήτως coach. Οπότε εύχομαι να είναι winner coach αυτός που θα έχει την καλύτερη φωνή στην ομάδα του και άρα την «κούπα» να την πάρει η καλύτερη φωνή" είπε στην εφημερίδα Αγορά. 

Για την δημοτικότητα που πήρε μετά το The Voice και τους αρχικούς της ενδοιασμούς: "Kαι να είχα ενδοιασμούς, δεν πρόλαβα να τους πω, γιατί είχα πει ένα αυθόρμητο «ναι». Ίσως αν το ξανασκεφτόμουν να έλεγα «όχι», χωρίς πάλι να είμαι σίγουρη αν θα ήταν το σωστό. Όμως είμαι άνθρωπος που κρατάει τον λόγο του και εφόσον είπα «ναι», το κράτησα. Δεν το έχω μετανιώσει, έχουμε περάσει πολύ όμορφες στιγμές στο Voice". 

Για τον πρόσφατο χωρισμό της και όσα γράφονται: "Απλά δεν ασχολούμαι. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα στην προσωπική ζωή. Κάποιες φορές δεν μπορούμε να τα ελέγχουμε και όλα, θα βγεις, θα σε δουν και θα σε φωτογραφίσουν. Δεν μου αρέσει να προκαλώ, αλλά δεν μπορώ και να ζω σε φυλακή. Είμαι άνθρωπος και θέλω να ζω όπως όλοι γύρω μου. Δεν θα κρυφτώ, αλλά θα ποντάρω στην διακριτικότητα των άλλων". 

Για τα μυστικά ομορφιάς της και το γεγονός ότι φοβάται τα lifting: "Φροντίζω και αγαπάω τον εαυτό μου, με οποιοδήποτε μέσο μπορώ, από γυμναστική και διατροφή μέχρι καθαρισμούς και κρέμες, Fraxel και θεραπείες".

Όσο για το συμβολικό της tattoo στο στήθος που γράφει "Do not disturb": Φροντίζω να απομακρύνω από την ζωή μου τους «τοξικούς» ανθρώπους, αυτούς που η αύρα τους είναι μαύρη. Θέλω να είμαι στο φως, χαρούμενη, αισιόδοξη και γεμάτη ενέργεια και διάθεση για δημιουργία και γι αυτό θέλω να έχω δίπλα μου θετικούς ανθρώπους". 

Δες πώς να υιοθετήσεις και εσύ το casual chic της Μελίνας Ασλανίδου ΕΔΩ