Ησαΐας Ματιάμπα: Θέλω και τρώω! Δεν έχω ψυχολογικά

Ο γνωστός τραγουδιστής σχολίασε την σχέση του με το φαγητό, το ποτό αλλά τον… χρόνο!
Ησαΐας Ματιάμπα: Θέλω και τρώω! Δεν έχω ψυχολογικά



Ο Ησαΐας Ματιάμπα μίλησε στο περιοδικό ΕΓΩ για την σχέση του με το φαγητό, τονίζοντας πως δεν τρώει από… ψυχολογικούς λόγους ενώ αποκάλυψε και την σχέση του με το αλκοόλ, ειδικά μετά τον χωρισμό!

«Και τώρα είμαι. Και προσωπικά και επαγγελματικά. Στις σχέσεις μου βγαίνουν κάποια μικρά κόμπλεξ. Δεν θα έπρεπε να ασχολούμαι με αυτά ούτε να δίνω αξία σε ανούσιες συμπεριφορές. Έχουν υπάρξει φορές που δεν ήμουν συνεπής σε ραντεβού της δουλειάς μου ή σε πρόβες. Δεν έχω καλή σχέση με τον χρόνο. Πάντα καθυστερώ και έπειτα μετανιώνω γι’ αυτό», σχολίασε ο Ησαΐας Ματιάμπα.

Σχετικά με την σχέση του με το αλκοόλ: «Να ξεπεράσω μια σχέση μέσα από το αλκοόλ, όχι. Το να ξεσπάσω στο αλκοόλ όμως ναι. Για να ξεχάσω, αλλά γιατί έπειτα από ένα χωρισμό θέλω να πιω. Ειδικά με το αλκοόλ έχω μια πολύ ελεγχόμενη σχέση. Αλλά αν θελήσω να πιω, θα πιω».

Όσο για την σχέση του με το φαγητό: «Θέλω και τρώω. Δεν είναι ότι έχω ψυχολογικά προβλήματα και ξεσπάω στο φαγητό. Το κακό με το σώμα μου είναι ότι αν δεν ασχολούμαι είτε με χορό είτε με γυμναστική, τα περιττά κιλά φαίνονται αμέσως».

Δες ΕΔΩ τους 30άρηδες Έλληνες που είναι έτοιμη για οικογένεια