Ποιες τηλεοπτικές σειρές συνεχίζουν και ποιες κόβονται

Τα κανάλια αποφάσισαν...
Ποιες τηλεοπτικές σειρές συνεχίζουν και ποιες κόβονται



Κάθε χρόνο τέτοια περίοδο τα ελληνικά κανάλια παίρνουν αποφάσεις για το μέλλον των σειρών τους: ποιες συνεχίζουν, ποιες μπαίνουν στον πάγο και ποιες άλλες γράφουν τίτλους τέλους με το τέλος της σεζόν.

Οι πρώτες προχωρημένες συζητήσεις έχουν γίνει ήδη με το Mega (το κανάλι που ανέκαθεν πόνταρε στην ελληνική μυθοπλασία) να δίνει το προφορικό «οκ» για Οκτώβρη στο Κάτω Παρτάλι, την Εθνική Ελλάδος και τις Ηρωίδες του. Πρόκειται για τις σειρές που όλον αυτόν τον καιρό του χάριζαν υψηλές τηλεθεάσεις και έκαναν το κανάλι κάτι παραπάνω από απλά συναγωνίσιμο. Η ώριμη πλέον γραφή του Γιώργου Καπουτζίδη, οι σχεδόν καρτουνίστικοι χαρακτήρες του γραφικού Παρταλιού και οι ιστορίες έρωτα της Αλεξάνδρας Κ. αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή από τους τηλεθεατές αλλά και τους τηλεκριτικούς που στην πλειοψηφία τους έδωσαν «ψήφο εμπιστοσύνης». Αντιθέτως, τα Κλεμμένα Όνειρα έριξαν πρόωρη αυλαία, η Δικαίωση συρρίκνωσε τα επεισόδιά της για να κάνει ένα αξιοπρεπή αποχαιρετισμό φέτος (αν προηγουμένως πληρωθούν οι συντελεστές), η Μάνα εξ΄ ουρανού δεν ενθουσίασε ιδιαίτερα και γι΄ αυτό σταματά με το τέλος της σεζόν και η Μοντέρνα Οικογένεια τελειώνει επίσης, γιατί δεν γίνεται να «τραβήξει» άλλο η υπόθεση.

Στον ΑΝΤ1 τώρα, έχουν ληφθεί ήδη αποφάσεις για το Ταμάμ, τη νεανική σειρά που θα ξαναδούμε από Οκτώβρη στις οθόνες μας με τους πρωταγωνιστές της να κανονίζουν σχεδόν ανέμελοι τις καλοκαιρινές τους διακοπές (διότι θα έχουν δουλειά και του χρόνου). Την ίδια καλή τύχη θα έχει και το Μπρούσκο, το γερό χαρτί του καναλιού που σημειώνει καθημερινά διψήφια νούμερα στα τηλεοπτικά μηχανάκια και έχει έναν Ανδρέα Γεωργίου να το τρέχει και να ανεβάζει ακόμη πιο ψηλά τον πήχη τον προσδοκιών. Η δεύτερη σειρά που υπογράφει σκηνοθετικά, το Ρουά Ματ δεν απέδωσε τα προσδοκώμενα αν και ήταν χαμηλού κόστους (τα γυρίσματα γίνονταν στην Κύπρο) και έφερε την υπογραφή της έμπειρης Βάνας Δημητρίου στο σενάριο. Για τον λόγο αυτό δεν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά. Τον κύκλο τους ολοκληρώνουν αυτή τη σεζόν και οι Συμμαθητές με τους πρωταγωνιστές της σειράς να ετοιμάζονται για καλοκαιρινή περιοδεία και να κλείνουν ήδη τις επόμενες δουλειές τους. Οι Νικολέττα Καρρά και Πηνελόπη Πλάκα ήταν από τις ηθοποιούς που ξεχώρισαν με τις ερμηνείες τους στο συγκεκριμένο σήριαλ.

Ο ALPHΑ με το σήριαλ Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα κέρδισε από το πρώτο επεισόδιο τις εντυπώσεις των θεατών. Η συγκεκριμένη σειρά απασχόλησε όσο λίγες με το έξυπνο σενάριό της και τους διαβασμένους πρωταγωνιστές της. Δεδομένη θεωρείται λοιπόν, η συνέχειά της και για τρίτη χρονιά (!) Δεν θα μπορούσε φυσικά να μην συνεχίσει και η 10η Εντολή του χιτσοκικού για τα ελληνικά δεδομένα, Πάνου Κοκκινόπουλου. Τέλος, παράταση παίρνει και Το Σόι σου με τις σύγχρονες ιστορίες γέλιου...

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες για τις σειρές του Mega