Πού θα κάνουν Πάσχα φέτος οι celebrities

Ποιοι θα μείνουν στην Αθήνα και ποιοι θα ταξιδέψουν...
Πού θα κάνουν Πάσχα φέτος οι celebrities



Τo Πάσχα θέλει οικογενειακά τραπέζια, το καθιερωμένο σούβλισμα του αρνιού, τα κόκκινα αυγά να σπάνε και τη γιορτινή μας διάθεσή μας στα ύψη. Οι αγαπημένοι μας celebrities ετοίμασαν και φέτος βαλίτσες για τις ημέρες του Πάσχα. Κάποιοι θα επισκεφθούν τα χωριά τους, άλλοι θα ταξιδέψουν μέχρι το εξωτερικό, ενώ οι λιγότερο τυχεροί θα σουβλίσουν τον οβελία στην Αθήνα. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Η Άννα Βίσση βρίσκεται ήδη στη Νέα Υόρκη για να περάσει μαζί με την κόρη της Σοφία και τον μικρό της εγγονό Νινίκο τις ξεχωριστές αυτές ημέρες. Η τραγουδίστρια φροντίζει να ξεκλέβει πάντα λίγο χρόνο για τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και για ταξίδια αναψυχής που θα την αναζωογονήσουν. Από την πρώτη μάλιστα μέρα που επισκέφθηκε την Αμερική, δεν σταμάτησε να βγάζει selfies και να μοιράζεται τις στιγμές της στα social media.

Η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Ντέμη Νικολαϊδη και τα παιδιά τους, Μελίνα και Γιώργο, έβγαλαν εισιτήρια για τη Βόρεια Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα την Καβάλα. Είναι το μέρος όπου κατάγεται και έζησε μέχρι τα 18 της χρόνια η τραγουδίστρια. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οικογενειακές συναντήσεις, βόλτες στην πόλη, ξεκούραση και εφόσον προλάβουν μια επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη που είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του ποδοσφαιριστή.

Η Έλλη Κοκκίνου προτίμησε να συνδυάσει διακοπές με δουλειά. Τη Μεγάλη Παρασκευή θα ταξιδέψει μαζί με τη μητέρα της και τον γιο της, Αλέξανδρο για το Άμπου Ντάμπι. Έχει προγραμματίσει ήδη να δώσει μια συναυλία εκεί της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Κάνε μια Ευχή». Με αυτόν τον τρόπο και την καλή της πράξη θα κάνει η ερμηνεύτρια και τα αγαπημένα της πρόσωπα δεν θα αποχωριστεί.

Οι Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας από την άλλη, θα μείνουν στην πολύβουη Αθήνα αφού οι υποχρεώσεις του παρουσιαστή με το «The Voice» δεν του επιτρέπουν να ταξιδέψει μέχρι την Τήνο όπου έχει το εξοχικό του σπίτι ή την ιδιαίτερη πατρίδα της Φαίης, το Κιλκίς. Το διάσημο ζευγάρι προτιμά να περνά τις ημέρες του Πάσχα μακριά από την Αθήνα αυτή τη φορά όμως, τα σχέδιά τους αναβλήθηκαν λόγω της καθημερινής εκπομπής τους αλλά και του μουσικού show που ο Γιώργος παρουσιάζει. Την Αθήνα θα επιλέξει για αυτό το Πάσχα και η Έλενα Παπαβασιλείου που θα σουβλίσει μαζί με την αδερφή της και καλούς τους φίλους. Στην Αθήνα θα μείνει και η Μπέτυ Μαγγίρα για να ξεκουραστεί και να περάσει μερικές ανέμελες στιγμές με την οικογένειά της.

Μακριά από την Αθήνα θα κάνει τις φετινές πασχαλινές διακοπές της η Νίνα Λοτσάρη. Η showman βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Λας Βέγκας με τον καλό της φίλο Χάρη Σιανίδη σε ένα ταξίδι αναψυχής. Ανέβασε ήδη από το αεροδρόμιο φωτογραφίες της στα social media ενώ φρόντισε να επισκεφθεί και το καζίνο της πόλης για να της πάει ακόμη καλύτερα το φετινό Πάσχα. Προορισμό του εξωτερικού διάλεξαν και ο Μάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τσαβαλιά. Το ζευγάρι της πρωινής ζώνης πήρε το πρώτο αεροπλάνο για Βαρκελώνη, για μερικές ημέρες ξεκούρασης και ανεμελιάς.

Δείτε ΕΔΩ τα πασχαλινά τσουρέκια που έφτιαξε η Δέσποινα Βανδή.