Και τα μοντέλα τρώνε γλυκά στα κρυφά!Τι νόμιζες;

Υπέκυψε και εσύ χωρίς τύψεις!
Και τα μοντέλα τρώνε γλυκά στα κρυφά!Τι νόμιζες;



Είναι πραγματικά μια πρόκληση όταν κάνεις δίαιτα να μπορέσεις να αντισταθείς στους γλυκούς πειρασμούς που έτσι απροκάλυπτα περνάνε από μπροστά σου με χίλιους τρόπους!
Έχεις και εσύ τις αδυναμίες σου! Εδώ τις έχουν τα supermodel δεν θα τις έχεις εσύ; Και όχι μόνο αυτό...δεν αντιστέκονται πάντα! Οι "γλυκές" τους άμυνες πέφτουν και ενδίδουν σε μερικούς πειρασμούς! Κάνε και εσύ το ίδιο!
Ιδού μερικοί safe τρόποι!

1. Μπορείς να έχεις ένα γλυκό σνακ που δεν θα υπερβαίνει τις 200 θερμίδες. Επίλεξε κάτι που θα έχει αμύγδαλα, μαύρη σοκολάτα και αποξηραμένα φρούτα! Τέλειος συνδυασμός!

2. Αν έχεις τον απόλυτο πειρασμό (Μerenda) κρυμμένο σε κάποιο ντουλάπι στο σπίτι σου τότε ήρθε η ώρα να υποκύψεις χωρίς τύψεις!Πάρε φρέσκα φρούτα και βάλε λίγη σοκολάτα πάνω τους. Δεν θα πάρεις πολλή ζάχαρη και θα ικανοποιήσεις τη γλυκιά "τρέλα" που σε έπιασε!

3. Γιαούρτι με μέλι! Συνδυασμός υγιεινός και πεντανόστιμος!Είναι αναμφίβολα η πιο safe επιλογή που μπορείς να κάνεις την παρασπονδία σου αλλά δεν θέλεις να ξεφύγεις και πολύ!
Μπορείς να προσθέσεις και λίγα φρούτα δικής σου επιλογής! Η ικανοποίηση που θα σου προσφέρει θα σε κάνει να νομίζεις πως έχεις φάει κάτι πολύ "κακό" αλλά δεν θα είναι έτσι!Τέλειο;  

Θέλεις sexy πόδια σαν τα μοντέλα της Victoria Secret;Ιδού το μυστικό!