Άντρες Vs Γυναίκες: Ποιος τα πάει καλύτερα όταν κάνει δίαιτα

Σύμφωνα με μία νέα μελέτη, φαίνεται ότι οι γυναίκες έχουν να πάρουν μερικά μαθήματα από τους άντρες όσον αφορά την απώλεια βάρους.
Άντρες Vs Γυναίκες: Ποιος τα πάει καλύτερα όταν κάνει δίαιτα



Ο Ιανουάριος είναι μήνας νέων στόχων και απ’ ότι φαίνεται τα δύο φύλα έχουν κάτι κοινό: Να χάσουν βάρος. Σύμφωνα με μία νέα μελέτη, φαίνεται ότι οι γυναίκες έχουν να πάρουν μερικά μαθήματα από τους άντρες όσον αφορά την απώλεια βάρους.

Η εταιρία Marks & Spencer ρώτησε 1.850 άντρες και γυναίκες και διαπίστωσε ότι οι άντρες όχι μόνο χάνουν βάρος πιο γρήγορα από τις γυναίκες, αλλά είναι πιο πιθανό να το διατηρήσουν. 28% των αντρών έχασαν βάρος συνδυάζοντας μία υγιεινή διατροφή και άσκηση, ενώ το 23% αδυνάτισε αποφασίζοντας απλά να ξεκινήσει περπάτημα. Το συμπέρασμα; Οι άντρες δεν συνηθίζουν να ακολουθούν δίαιτες αστραπή, αντιθέτως προτιμούν να υιοθετήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Επίσης, δεν ανεβαίνουν τόσο συχνά στη ζυγαριά για να τσεκάρουν την πρόοδό τους.

Αυτό όμως που φαίνεται να έχουν κοινό οι άντρες και οι γυναίκες είναι ότι κανείς δεν είναι διατεθειμένος να απαρνηθεί το αλκοόλ. Μόνο το 12% των δύο φύλων δηλώνουν πρόθυμοι να κόψουν το αλκοόλ για να χάσουν βάρος.