Φρόντισε την υγεία σου με τη νηστεία

Κανε αποτοξίνωση με τα σωστά tips!
Φρόντισε την υγεία σου με τη νηστεία



Όταν ακούς νηστεία η πρώτη λέξη που σου έρχεται στο μυαλό για να την περιγράψεις είναι στέρηση. Στην πραγματικότητα είναι ένα είδος στέρησης αλλά με την έννοια της αποτοξίνωσης. Αναμφίβολα είναι κάτι που ο οργανισμός μας χρειάζεται που και που, για να αποβάλλει τις τοξίνες και να κάνει επανεκκίνηση.

Άρα ένα από τα βασικότερα οφέλη της νηστείας, είναι η απώλεια περιττού βάρους και η διατήρηση της σιλουέτας. Έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς, αποδεικνύουν, πως οι άνθρωποι που έχουν υιοθετήσει την περιοδική νηστεία ζουν περισσότερα-και καλύτερα-χρόνια από τους υπόλοιπους. 

Επίσης κατά τη διάρκεια της νηστείας θα ανακαλύψεις ξεχασμένες γεύσεις και τροφές που έχουν πολύτιμες ιδιότητες για την υγεία.

Η νηστεία είναι μια μοναδική ευκαιρία για να βελτιώσουμε την υγεία μας αρκεί να γίνεται σωστά, ώστε να μην πάρουμε κιλά και να πάρουμε όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειαζόμαστε.

H Eιρήνη Πασχαλέρη,βιολόγος με ειδίκευση στη διατροφή, από το Join Us μας δίνει συμβουλές και tips για το τι πρέπει να τρώμε κατά την διάρκεια της νηστείας. Δες το παρακάτω βίντεο!

 

 

Αν θέλεις να ξεκινήσεις το project του FollowMe.gr και να χάσεις 20 κιλά πριν το καλοκαίρι δες εδώ.