Σέξι με μπικίνι: Το μυστικό για να χάσεις λίπος στην κοιλιά!

​Πώς θα αποκτήσεις επιπεδη κοιλιά μια για πάντα; Κι όμως γίνεται!
Σέξι με μπικίνι: Το μυστικό για να χάσεις λίπος στην κοιλιά!



Όσους κοιλιακούς και να κάνεις καθημερινά, δεν είναι αρκετοί να εξαφανίσουν το ενοχλητικό, συσσωρευμένο λίπος γύρω από τη μέση. Για να δεις πραγματικά αποτελέσματα  στο σημείο αυτό του σώματός σου, θα πρέπει οπωσδήποτε να συμπεριλάβεις στην καθημερινή σου άσκηση τρέξιμο και ασκήσεις που ανεβάζουν παλμούς και βοηθούν αποτελεσματικά στην καύση των θερμίδων.  Η διαλειμματική προπόνηση,  η προπόνηση δηλαδή με αυξομείωση έντασης και ρυθμού είναι και η πιο αποτελεσματική και το κλειδί για επίπεδη κοιλιά!
 
Σημασία, λοιπόν, δεν έχει τόσο η διάρκεια της προπόνησης, όσο η ποιότητα. Ύστερα από έρευνα που εκπονήθηκε σε γυναίκες που έκαναν ποδήλατο για 40 λεπτά, διαπιστώθηκε ότι εκείνες που έκαναν ποδήλατο για 20 λεπτά, αλλά  αυξομείωναν την ταχύτητα (8’’ γρήγορα, 12’’ αργά) έχασαν περισσόετερο λίπος από την κοιλιά μετά από 15 εβδομάδες. Επομένως, σε λιγότερο χρόνο προπόνησης, έχασαν περισσότερο λίπος!
 
Διάλεξε τον χώρο που σου αρέσει να αθλείσαι, είτε αυτός είναι στο γυμναστήριο, είτε στην ύπαιθρο και βάλε τη διαλειμματική άσκηση στην καθημερινότητά σου. Τα αποτελέσματα που θα δεις, θα είναι θεαματικά!  
Θυμήσου, να έχεις πάντα μαζί σου ρολόι ή χρονόμετρο για να ελέχεις τα δευτερόλεπτα έντονης και μέτριας έντασης. Η μουσική βοηθάει αρκετά στο ρυθμό και ξεγελά το μυαλό από την κούραση, οπότε προτίμησε να αθλείσαι με μουσική.
 
Φτιάξε την playlist που σου αρέσει και.. καλή προπόνηση!
 
Αυτή είναι η δική μας πρόταση: