Γυμνάσου με το balanced strength concept

Tι είναι αυτό; Mία ανατρεπτική και αποτελεσματική προπόνηση που πρέπει να δοκιμάσεις!
Γυμνάσου με το balanced strength concept



Ας αρχίσουμε από τα βασικά ~> Θέλεις να αποκτήσεις ένα σφικτό και σφριγηλό σώμα; Μεταξύ μας και ποια δεν θέλει! Ας δούμε μερικά μυστικά με τα οποία θα μπορέσεις να το πετύχεις!

# 1
Σήκω από τον καναπέ σου και δραστηριοποιήσου. Άρχισε περπάτημα και όπου μπορείς να μην παίρνεις αμάξι μην το κάνεις. Προτίμησε το δύσκολο δρόμο! Ανέβα τις σκάλες και μην πάρεις το ασανσέρ.Ξεκίνα ποδήλατο! Βάλε την αερόβια άσκηση στην καθημερινότητά σου!

#2 
Φρόντισε την επιδερμίδα σου όσο πιο τακτικά μπορείς σε καθημερινή βάση εώς και δύο φορές την ημέρα. Μετά το ντους κάνε μασάζ με ένα ειδικό λάδι σμίλευσης στα ειδικά σημεία όπως γλουτούς, μηρούς και κοιλιά. Για μια πιο ολοκληρωμένη περιποίηση χρησιμοποίησε μια συσφιγκτική κρέμα με Q10.

#3
Κάνε το απόλυτο μάθημα λειτουργικής προπόνησης. Ιδιαιτερότητά του είναι η μουσική του. 

Τι είναι το balanced strength concept; Είναι μια προπόνηση υψηλής έντασης όπου το βάρος του σώματός σου βρίσκεται σε διαρκή ροή. Έχει μία ιδιαιτερότητα η συγκεκριμένη προπόνηση. Έχει μια ιδιαίτερη μουσική υπόκρουση ικανή να σε τσιτώσει και να κάνεις τις ασκήσεις σωστά. Στόχος της συγκεκριμένης άσκησης είναι η τόνωση και η μυική ενδυνάμωση. 

Δες το παρακάτω βίντεο και ακολούθα τις παρακάτω ασκήσεις. Η Βίλλυ Τριπολίτου και η Άλκηστις Βουράτου από το Join Us, σου δείχνει πως να κάνεις αυτή την ανατρεπτική προπόνηση!

 

Τι πρέπει να τρως πριν και μετά τη γυμναστική;