Get physical! Γιατί είναι απαραίτητη η άσκηση στη ζωή σου;

Μην χάνεις λεπτό και ξεκίνα αμέσως!
Get physical! Γιατί είναι απαραίτητη η άσκηση στη ζωή σου;



Η άσκηση έχει πολλά οφέλη στη ζωή σου, ειδικότερα δε όταν σου έχει γίνει “ρουτίνα”! Είναι η καλύτερη δραστηριότητα που μπορείς να έχεις! Είναι η πιο αποδοτική συνήθεια που μπορείς να αποκτήσεις!Κάνει καλό σε σώμα και μυαλό. Οι περισσότεροι άλλωστε που γυμνάζονται καθημερινά αυτό που έχουν να μοιραστούν μαζί μας είναι πως έχουν αστείρευτη ενέργεια  μέσα στην ημέρα και συνάμα αντιμετωπίζουν πιο χαλαρά τις καταστάσεις στη ζωή τους.

Ας δούμε κάποια σημαντικά οφέλη που πρέπει να αποθηκευτούν στο λογισμικό του εγκεφάλου σου και να σου δώσουν το κίνητρο για να ξεκινήσεις!

#1 Αναμφίβολα η καθημερινή άσκηση είναι ο Νο 1 εχθρός της πρόωρης γήρανσης. Υπάρχει καλύτερος λόγος; Τα νεκρά κύτταρα γίνονται καπνός και έτσι διασφαλίζεις περισσότερα χρόνια νεότητας!

#2 Είναι η καλύτερη πρόληψη για τη νόσο Alzheimer. 

#3 Νιώθεις πιο ήρεμη. Όταν κάνεις προπόνηση ξεσπάς όλη την ένταση που έχεις από όλη την ημέρα και αποβάλλεις τα αρνητικά συναισθήματα.

#4 Έρευνες έχουν δείξει πως 30 λεπτά τρέξιμο σε βοηθούν στο να έχεις καλύτερα αντανακλαστικά. Το ήξερες; 

#5 Εάν βρίσκεσαι σε περίοδο εξετάσεων τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι μια 20 λεπτη προπόνηση. Θα διαπιστώσεις πως μετά θα είσαι πιο συγκεντρωμένη στο διάβασμά σου και θα είσαι πιο αποδοτική σε λιγότερο χρόνο!

Δες τι πρέπει να κάνεις αν θέλεις να ξεκινήσεις γυμναστική και είσαι αρχάρια!