Γυμναστική καλοκαιριάτικα; Σου δίνουμε 6 απλούς τρόπους!

Βασικά γυμνάζεσαι ήδη και δεν το έχεις καταλάβει!
Γυμναστική καλοκαιριάτικα; Σου δίνουμε 6 απλούς τρόπους!



Τώρα που είναι καλοκαίρι θέλεις λίγο να χαλαρώσεις από υποχρεώσεις, γυμναστική, δουλειά! Θέλεις όμως ναι μεν να κάνεις ένα fitness διάλειμμα αλλά παράλληλα θέλεις να παραμείνεις fit!Κανένα πρόβλημα!

Ιδού 6 απλοί τρόποι!

1. Κολύμπι
Ακόμα και αν πλατσουρίζεις απλά στη θάλασσα τις θερμίδες σου τις καις! Διότι το κολύμπι είναι από τις καλύτερες καλοκαιρινές δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις. Είναι η πιο "δροσερή" άσκηση! Μάλιστα αν κολυμπήσεις για 30 λεπτά θα χάσεις 250 θερμίδες. Το σκέφτεσαι;

2. Το περπάτημα
Έχεις πάει διακοπές και κάνεις βόλτες στα σοκάκια του νησιού! Τι καλύτερο; Και βόλτα και γυμναστική! Έχε στο νου σου ότι αυτά τα "ανώμαλα" δρομάκια είναι ότι καλύτερο να τα διασχίζεις γιατί κάνεις γυμναστική μετ'εμποδίων που λέει ο λόγος!

3. Shopping
Προκειμένου να βρεις και να αγοράσεις το τέλειο μαγιό, φόρεμα, σορτσάκι...για να πάρεις μαζί συ στις διακοπές θα κάνεις μαραθώνιο shopping! Έχεις καταλάβει πόσες θερμίδες θα χάσεις!Συνέχισε το ψάξιμο!

4. Χορός
Καλοκαίρι χωρίς coctail και χορό γίνεται; Φυσικά και όχι! Βγες έξω πιες ένα ποτάκι να χαλαρώσεις και χόρεψε ατελείωτα με φίλους , μόνη σου...!Τα απίθανα νέα είναι ότι μπορείς να κάψεις εώς και 400 θερμίδες με 1 ώρα χορού. Περνάς τέλεια δηλαδή και παράλληλα χάνεις! Τι τέλειο!

5. SEX
Φυσικά και αυτό είναι στη λίστα! Πάντα θα είναι χειμώνα-καλοκαίρι! Διότι το sex είναι ο ορισμός της γυμναστικής. Τι δεν το έχεις καταλάβει; Ιδρώνεις, αλλάζεις στάσεις...140 θερμίδες για πλάκα!

6. Sit ups
Μέσα στη θάλασσα, όταν κάνεις ηλιοθεραπεία, όταν διαβάζεις ένα βιβλίο...σφίξε κοιλιά και μέτρα! Μπορείς να κάνεις κοιλιακούς οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε μέρος!Μην χάνεις κοιλιακό!

Αν νιώθεις πιεσμένη..δες τι πρέπει να κάνεις!