Τι είναι καλύτερο; Solo γυμναστική ή group classes;

To νόημα είναι ένα: Get physical!
Τι είναι καλύτερο; Solo γυμναστική ή group classes;Tώρα που έρχεται σιγά-σιγά το καλοκαίρι ~> Θα ξεκινήσεις γυμναστική! Τα ερωτήματα είναι δυο:
- Θα πηγαίνεις πρωί ή βράδυ; 
- Θα κάνεις μόνη σου ή θα είσαι σε group; 
Ας εξετάσουμε τα υπέρ και τα κατά και στις δυο περιπτώσεις, για να μπορέσεις να πάρεις τη σωστή απόφαση!

Group classes 

(+) Σου δίνει κίνητρο! To να βρίσκεσαι σε μια αίθουσα με άλλα 30 άτομα που κάνουν το ίδιο με εσένα, θα σε κάνει να τελειώσεις όλα τα set burpees.

(+) Μπορείς να κάνεις φίλους! Σε ένα group υπάρχουν τόσοι διαφορετικοί άνθρωποι. Όλο και με κάποιον θα ταιριάξεις. 

(+) Μπορείς να γίνεις ανταγωνιστική! Θυμάσαι εκείνες τις μέρες στο σχολείο που αγωνιζόσουν σε διάφορα αθλήματα με τις άλλες τάξεις; Το ίδιο συναίσθημα θα νιώσεις και τώρα. 

Solo 

(+) Είναι πιο φτηνό. Τα group fitness classes παρέχουν περισσότερα και είναι φυσικό να κοστίζουν. Για παράδειγμα το ίδιο είναι να κάνεις ποδήλατο με το να είσαι σε μια αίθουσα όπου κάνουν spining;

(+) Ακούς ότι μουσική θέλεις. Αν είσαι σε group ο γυμναστής βάζει ότι του αρέσει. Όταν γυμνάζεσαι μόνη σου μπορείς να κάνεις την δική σου playlist και να ακούσεις από techno μέχρι Britney Spears.

(+) Μπορείς να ασκηθείς όση ώρα επιθυμείς. Δεν έχεις mood μια μέρα; Θέλεις να κάνεις λιγότερη ώρα γιατί μετά έχεις προγραμματίσει να κάνεις κάτι άλλο; Κανένα πρόβλημα. Κανείς δεν πρόκειται να σε ελέγξει.

Δες και κάποια fitness tips για αρχάριους!