H Nicole Scherzinger αποκαλύπτει τα μυστικά της για το τέλειο σώμα

Το κορμί της είναι από τα ωραιότερα της showbiz και η 37χρονη star της pop αποκάλυψε τα tips της αλλά και το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί.
H Nicole Scherzinger αποκαλύπτει τα μυστικά της για το τέλειο σώμα



Η Nicole Scherzinger στα 37 της χρόνια όχι μόνο διατηρεί το κορμί της σε εξαιρετική κατάσταση αλλά το βελτιώνει συνέχει αποδεικνύοντας πως δεν χρειάζεται (ιδιαίτερο) κόπο, αλλά... τρόπο!

«Σε μια τυπική ημέρα στο γυμναστήριο, τρέχω στο διάδρομο για περίπου 20 λεπτά, μετά κάνω μερικά squats και στη συνέχεια yoga με μπάλα γυμναστικής. Όταν είμαι στο σπίτι, κάνω Soul Cycle ή hot yoga, μια έκδοση της bikram yoga, ή πηγαίνω για πεζοπορία», τόνισε στο Women’s Health η frontwoman των Pussycat Dolls, η οποία διατηρεί σχέση με τον πιλότο της Fomula 1, Lewis Hamilton.

Δεν είναι όμως μόνο η άσκηση που βοηθά την Nicole στην διατήρηση της φόρμας της αλλά και η διατροφή της, η οποία είναι ιδιαίτερα προσεγμένη: «Το πρωί τρώω αγυά και φρυγανιές με καπνιστό σολομό ή μπέικον. To μεσημέρι προτιμώ κάτι ελαφρύ, όπως μια σούπα ή sushi. Το βράδυ τρώω συνήθως μακαρόνια με κρέας και λαχανικά».

Υπάρχουν όμως και κάποιες διατροφικές... ατασθαλίες στην διατροφή της Nicole Scherzinger: «Λατρεύω την pizza και την μεξικάνικη κουζίνα με πολύ τυρί. Τρώω, επίσης, τηγανιτές πατάτες αλλά για snack προτιμώ αμύγδαλα και καρότα».

Η αλήθεια είναι πως θέλει θυσίες και πειθαρχία και η Nicole τα έχει και τα δυο! Εξού και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα...