5 πράγματα που πρέπει να βάλεις τώρα στην τσάντα του γυμναστηρίου

Για να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη.
5 πράγματα που πρέπει να βάλεις τώρα στην τσάντα του γυμναστηρίου



Αυτό το κακό συνήθειο που έχεις να πηγαίνεις για γυμναστική με μια τσάντα που έχει μέσα μόνο μια πετσέτα και τα κλειδιά σου, πρέπει να σταματήσει. Όλο κάτι χρειάζεσαι (προφανώς) κι όλο δεν το έχεις (σαφώς).

Μαζί λοιπόν με την πετσέτα και τα κλειδιά, υπάρχουν 5 ακόμα πραγματάκια (δεν πιάνουν πολύ χώρο) που αν τα βάλεις στην τσάντα σου θα δεις πόσο θα διευκολύνεις τη ζωή σου.

Καραμέλες
Μετά από μια ώρα προπόνηση το στόμα σου είναι σχεδόν πάντα αφυδατωμένο και με κακή γεύση. Πώς θα μιλήσεις στο αγόρι που σε γλυκοκοιτάζει για καληνύχτα;

Θερμός
Παίρνεις πάντα το ίδιο πλαστικό μπουκαλάκι νερό, το οποίο μάλιστα στο μισάωρο έχει ζεσταθεί. Η λύση είναι μια: Θερμός, για να διατηρούνται όποια υγρά κουβαλάς μαζί σου, σε σωστές θερμοκρασίες.

Tραυμαπλάστ
Σε χτύπησε το αθλητικό; Πήρες "σβάρνα" τον πάγκο; Γιατί να ζητάς και κανείς να μην έχει; Πάρε τα μέτρα σου και βάλε ένα- δυο στην τσάντα σου.

Μωρομάντιλα
Δεν έχεις χρόνο για ντους και πρέπει να βγεις μετά τη γυμναστική; Κανένα πρόβλημα! Με τα μωρομάντιλα θα "πάρεις τα πολλά" και ντουσάκι το βράδυ.

Ξηρό σαμπουάν
Όχι δεν είναι υπερβολή. Ιδρωμένα μαλλιά = άλουστα μαλλιά. Σώσε την κατάσταση ψεκάζοντας με το ξηρό σαμπουάν σου.

Δες εδώ 7+1 συνηθισμένα λάθη στη γυμναστική σου και πρέπει να τα σταματήσεις τώρα.