Η δίαιτα των Χριστουγέννων: Χάσε 2-3 κιλά χωρίς κόπο!

Όμορφη και σέξι στις γιορτές, χωρίς άγχος και υπερπροσπάθεια
Η δίαιτα των Χριστουγέννων: Χάσε 2-3 κιλά χωρίς κόπο!



Καθημερινά βομβαρδίζεσαι με πληροφορίες που αναφέρονται στο πως θα χάσεις  τα κιλά του χειμώνα, της άνοιξης , των διακοπών.  Μην φας εκείνο,γιατί έχει πολλά λιπαρά. Μην τσιμπήσεις από το άλλο,γιατί θεωρείται απαγορευμένο φαγητό. Ακούς ένα σωρό κανόνες που δεν μπορείς να τηρήσεις. Πόσα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη να αντέξει ένας άνθρωπος που πεινάει;

Για να μην αγχώνεσαι κάθε φορά που προσπαθείς να διώξεις κιλά, το www.followme.gr σου δίνει μερικές ιδέες που θα σε κάνουν να τα ξεφορτωθείς χωρίς να το καταλάβεις. 

1.Άσε το ποτό και ριξ'το στο γιαλό.

Σου αρέσει να δοκιμάζεις τα φανταστικά κοκτέιλ που φτιάχνει ο μπάρμαν; Καταναλώνεις 4-5 ποτά σε κάθε έξοδο σου; Ήρθε η στιγμή να απαρνηθείς την συνήθεια αυτή και να περιοριστείς στα δυο το πολύ ποτάκια. Το αλκοόλ προσθέτει στον οργανισμό σου άχρηστες θερμίδες, που δεν τον ωφελούν σε τίποτα. Επιπλέον σε χαλαρώνει τόσο πολύ, που την επόμενη μέρα αποτελείς μια ανύπαρκτη φυσιογνωμία που σέρνει το κορμί του δεξιά και αριστερά. Γι αυτό δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να απολαύσει ένα ποτό και στην κοιλίτσα να ξεφουσκώσει χωρίς κόπο. 

2.Αντιμετώπισε το άγχος όπως ο ανδρικός πληθυσμός.

Σύμφωνα με έρευνες  οι γυναίκες,όταν αγχώνονται,πιέζονται ψυχολογικά. Οι άντρες πάλι εκτονώνουν σωματικά το στρες. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;  Σε όποιο φύλο και εάν ανήκεις , δραστηριοποιήσου. Μην ξεσπάς στους άλλους, ούτε στον εαυτό σου. Σήκω από το κρεββάτι, από τη καρέκλα, από το γραφείο. Βγες έξω και περπάτα. Ακόμα καλύτερα τρέξε. Η άσκηση ενεργοποιεί την ντοπαμίνη, η οποία ανεβάζει την ψυχολογία και σε απομακρύνει από το ψυγείο. 

3. Τρώγε ήρεμα.

Το να βρίσκεσαι σε υπερένταση και να μην καταλαβαίνεις τι μπαίνει στο στομάχι σου , είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις στον οργανισμό σου. Αφενός  δεν έχεις την αίσθηση της ποσότητας, αφετέρου ούτε της ποιότητας. Ήρεμα. Χαλαρά. Θα φας με την ησυχία σου, θα μασήσεις καλά και μετά θα ασχοληθείς με ότι θέλεις. Έτσι αποτρέπεις τον εαυτό σου από την υπερφαγία. 

4. Πες ένα μπράβο σε σένα. 

Όταν η δίαιτα σου γίνεται εμμονή, το μόνο σίγουρο είναι ότι σε λίγες μέρες θα έχεις παρατήσει την προσπάθεια να χάσεις τα περιττά κιλά. Αντί να ανεβοκατεβαίνεις στη ζυγαριά κάθε μέρα, κάνε κάτι που θα σε βοηθήσει να αισθανθείς καλά με το σώμα σου. Πάρε ένα ποδήλατο και πήγαινε βόλτα στη πόλη. Χόρεψε με τη ψυχή σου το αγαπημένο σου τραγούδι. Όταν θα μάθεις να αγαπάς τον εαυτό σου , τότε θα έχεις μια προτεραιότητα:να τον φροντίζεις . Κάνε λοιπόν ένα δώρο σε σένα. Το αξίζεις. 

5. Δώσε βάση στις φυτικές ίνες.

Επιλέγοντας φυτικές ίνες, έχεις την αίσθηση του κορεσμού. Έτσι δεν τρέχεις δεξιά και αριστερά για να αγοράσεις κάτι να φας, επειδή διαμαρτύρεται το στομάχι. Με αυτό το τρόπο είσαι χορτασμένος , καις θερμίδες και δεν σπαταλάς χρήματα. Τέλεια!

 6. Άλλαξε τη γεύση σου.

Όταν προσθέτεις ένα αίσθημα φρεσκάδας, όπως η μέντα ή ο δυόσμος , περιορίζεται το τσιμπολόγημα.

7.Τέλος μην ξεχνάς να πίνεις νερό. Εκτός του ότι σε ενυδατώνει και σε βοηθά να αποβάλλεις τοξικές ουσίες από το σώμα, φουσκώνεις και δεν έχεις όρεξη να φας. Έτσι απλά χάνεις βάρος.

Έτοιμη να τα χάσεις; Έχουμε πρόγραμμα για να πετάξεις από πάνω σου 9 κιλά ως τα Χριστούγεννα. Δες εδώ!