Κάντε το 2015 την πιο fit χρονιά σας! Πώς να γυμνάζεσαι με τον φίλο σου

Το όφελος θα είναι διπλό, αφού κι εσύ θα έχεις κάποιον να σε παρακινεί όλες εκείνες τις φορές που δεν έχεις διάθεση να σηκωθείς από τον καναπέ.
Κάντε το 2015 την πιο fit χρονιά σας! Πώς να γυμνάζεσαι με τον φίλο σου



Η γυμναστική μπορεί να αποτελεί προτεραιότητα για εσένα, αλλά ο σύντροφός σου μπορεί να μην είναι και τόσο φανατικός της άσκησης. Αν όμως εύχεσαι να έχανε μερικά κιλά, να γινόταν πιο ενεργός, να μην αγχωνόταν τόσο πολύ και να περνούσες περισσότερη ώρα μαζί του, τότε η γυμναστική είναι ο ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσεις. Το όφελος θα είναι διπλό, αφού κι εσύ θα έχεις κάποιον να σε παρακινεί όλες εκείνες τις φορές που δεν έχεις διάθεση να σηκωθείς από τον καναπέ.

Δελέασέ τον: Έχεις αναφέρει ότι το γυμναστήριο που πηγαίνεις έχει πιο οικονομικά προγράμματα αν φέρεις κι έναν φίλο σου; Αναζητήστε εκπτωτικά πακέτα και προσφορές.

Αν η γυμναστική δεν είναι το φόρτε του, επισήμανε όλες τις ανέσεις που θα μπορέσει να συνδυάσει με την άσκηση, όπως σπα, μασάζ, σάουνα και χαμάμ.

Τόνισε πόσο απαραίτητο είναι για τον σκύλο σας: Αν έχετε κατοικίδιο, πες του απλά ότι ο κτηνίατρος έχει τονίσει τη σημασία της άσκησης για το τετράποδό σας.

Κάντου έκπληξη: Αιφνιδίασέ τον κάνοντάς του δώρο ένα μάθημα yoga partners, τένις ή salsa (αν σας αρέσει αυτό το είδος).

Οργάνωσε ένα ρομαντικό ραντεβού με βάση την άσκηση: Ένα σαββατοκύριακο για σκι, μία Κυριακάτικη πεζοπορία, ένας αγώνας ping pong, μία κοντινή απόδραση στη Φύση θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας βοηθήσουν να κάψετε θερμίδες. Προσπάθησε να το οργανώνεις κάτι μία φορά την εβδομάδα.

Δώρισέ του κάτι σχετικό με τον στόχο σας: Μία ωραία φόρμα, ένα ζευγάρι cool αθλητικά, μία ρακέτα -  όλα είναι δώρα που θα τον παροτρύνουν να δει την άσκηση πιο ζεστά.