Έτσι θα αδυνατίσεις: Πανεύκολα tips για να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου

Δες πως θα το πετύχεις!
Έτσι θα αδυνατίσεις: Πανεύκολα tips για να ενεργοποιήσεις τον μεταβολισμό σου



Όλα είναι θέμα ψυχολογίας από τα πιο απλά μέχρι και τα πιο σύνθετα προβλήματα στη ζωή μας. Διαπιστωμένο και αποδεδειγμένο. Το βασικότερο που πρέπει να κάνεις είναι βρεις τρόπους να αποβάλλεις το άγχος. Διότι το στρες είναι ό Νο1 λόγος που επηρεάζει την λειτουργία του μεταβολισμού σου.

Προσπάθησε να χαλαρώσεις. Στην τελική πήγαινε έναν περίπατο. Είναι χαλαρωτικό και παράλληλα θα σε  γυμνάσει. Δοκίμασε το και ακολούθησε και τις παρακάτω συμβουλές!

Μην παραλείπεις το πρωινό σου για κανένα λόγο. Με το που ξυπνάς πρέπει να είναι η πρώτη σου προτεραιότητα. Μην ξεχνάς πως αν τρως ένα γεμάτο πρωινό, ενεργοποιείται ο μεταβολισμό σου και ο οργανισμό σου καίει λίπος και όχι μυική μάζα.

Κάνε γυμναστική! Η άσκηση είναι ένας από τους πιο έξυπνους και δραστικούς τρόπους να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου, με το καλημέρα. Μπορείς να ξυπνήσεις λίγο νωρίτερα και να πας για τρέξιμο αν βαριέσαι να πας γυμναστήριο ή αλλιώς μπορείς να κάνεις yoga ή οτιδήποτε άλλο σε ευχαριστεί. 
 
Η αλήθεια είναι πως αν τρως ένα πλούσιο πρωινό μετά από λίγο πεινάς πάλι λες και δεν έφαγες τίποτα. Γι' αυτό επίλεξε το σωστό snack μετά το πρωινό γεύμα σου το οποίο θα είναι κάτι  υγιεινό και χορταστικό. Μπορείς να το φας τρεις ώρες μετά το πρωινό σου ακόμα και αν δεν πεινάς. Μετά από τρεις ώρες πάλι είναι η ώρα για το μεσημεριανό δείπνο σου, το οποίο πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από πράσινη σαλάτα.

Πιες πολύ νερό και πράσινο τσάι. Το πράσινο τσάι περιέχει κατεχίνες, ένα αντιοξειδωτικό που ενεργοποιεί το μεταβολισμό σου τέσσερις φορές περισσότερο από το αναμενόμενο. Επίσης μην ξεχνάς το νερό, το οποίο σε ενυδατώνει και βοηθάει το μεταβολισμό να λειτουργεί με γρήγορους ρυθμούς. 

Δες τέσσερις καλούς λόγους για να γυμναστείς έξω σήμερα!