Αντιμετωπίστε το τοπικό πάχος με την Κρυολιπόλυση!

Απόκτησε τη σιλουέτα που επιθυμείς, γρήγορα αναίμακτα και χωρίς να απαιτείται χειρουργείο.
Αντιμετωπίστε το τοπικό πάχος με την Κρυολιπόλυση!Απόκτησε τη σιλουέτα που επιθυμείς, γρήγορα αναίμακτα και χωρίς να απαιτείται χειρουργείο. Με αυτή τη μέθοδο μπορείς να πεις αντίο στο τοπικό πάχος, σε όποια σημεία και αν υπάρχει μετά από λίγες μόνο συνεδρίες.

Συγκεκριμένα η Κρυολιπόλυση σμιλεύει το σώμα, αντιμετωπίζοντας την αντιαισθητική τοπική συσσώρευση λίπους σε σημεία όπως η κοιλιά, τα πλαϊνά της μέσης, οι γλουτοί και το εσωτερικό των μηρών. Η μέθοδος σπάει κυριολεκτικά ταμεία στις ΗΠΑ αφού παρουσίασε αύξηση των εφαρμογών της κατά 830% σε 2 μόλις χρόνια! Σε πρόσφατη μελέτη, που ανακοινώθηκε από την AmericanSocietyforAestheticPlasticSurgery, αναφέρεται ότι με το σωστό σχεδιασμό θεραπειών, ορθή εφαρμογή και επαναλήψεις των κύκλων τα αποτελέσματα της είναι συγκρίσιμα με αυτά της επεμβατικής λιποαναρρόφησης. 

Ψύχουν το λίπος 

Πρόκειται για πρωτοποριακή τεχνολογία, αναίμακτη, κατά την οποία τα λιποκύτταρα που βρίσκονται στον υποδόριο ιστό, συσσωρευμένα σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, ψύχονται επιλεκτικά και καταστρέφονται.

Αρχικά επιλέγονται οι περιοχές του σώματος όπου εντοπίζονται οι αντιαισθητικές συγκεντρώσεις λίπους. Τα σημεία αυτά εγκλωβίζονται μέσα στον κώδωνα του συστήματος, ώστε να δεχτούν την απόλυτα στοχευμένη ψυκτική δράση.

Η παράλληλη εφαρμογή αρνητικής πίεσης σταθεροποιεί την ψύξη των λιποκυττάρων, ενώ τα κύτταρα του δέρματος παραμένουν ανέπαφα. Αυτό οφείλεται στην διαφορετική ευαισθησία των λιποκυττάρων απέναντι σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Η επιλεκτική, απόλυτα ελεγχόμενη, ψύξη του λιπώδους ιστού οδηγεί σε συρρίκνωση και αποσύνθεση των κυττάρων του και στην απομάκρυνσή τους από τον οργανισμό με την φυσιολογική διαδικασία του μεταβολισμού. 

Σε 1,5 μήνα ορατή διαφορά 

Κατά την έναρξη της θεραπείας μπορεί να σημειωθεί μια μικρή ενόχληση, η οποία στη συνέχεια υποχωρεί και είναι περισσότερο χαρακτηριστική η αίσθηση της χαλάρωσης. Η διάρκειά της για κάθε κύκλο είναι 45 λεπτά, ενώ μπορεί να συνεχιστεί και σε άλλα σημεία του σώματος.

Αμέσως μετά παρατηρείται ήπια ερυθρότητα και μούδιασμα, τα οποία είναι παροδικά. Η ενδιαφερόμενη μπορεί να συνεχίσει άμεσα όλες τις δραστηριότητές της χωρίς κανέναν περιορισμό. Τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή έπειτα από περίπου 6 εβδομάδες, ενώ οι επαναλήψεις των θεραπειών μεγιστοποιούν την αποτελεσματικότητα.

Εξαιρετική βελτίωση εμφανίζεται όταν η τεχνική συνδυάζεται με τη δράση των ραδιοσυχνοτήτων (RF) ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη ιστική κινητοποίηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κα Μπλιάμπτη Βενετία, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Τηλ. Επικοινωνίας 2105326276