Η κατάρα του λαχείου: Ιστορίες τρόμου πολλών εκατομμυρίων

Δεν πειράζει που δεν έγινες ούτε σήμερα πλούσια.
Η κατάρα του λαχείου: Ιστορίες τρόμου πολλών εκατομμυρίων



Είναι κάποιες μέρες σαν και αυτή που λες από μέσα σου «μακάρι να κέρδιζα το λαχείο» και φαντάζεσαι όλα εκείνα τα πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις με αυτά τα χρήματα. Πριν, λοιπόν, βιαστείς να ξεστομίσεις και σήμερα αυτή τη φράση, διάβασε τις παρακάτω γραμμές και είμαι σίγουρη ότι θα νιώσεις ευγνωμοσύνη για όλα τα πράγματα που έχεις στη ζωή σου. 

Γιατί μία θεωρία συνωμοσίας λέει ότι το τυχερό λαχείο πάει πακέτο με μία κατάρα και μια ιστορία τρόμου. Δεν μας πιστεύεις; Ορίστε τι έπαθαν κάποιοι υπερτυχεροί- άτυχοι μετά τη μεγάλη τους νίκη. 

Διαζύγιο

O Thomas και η Denisse Rossi ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που ζούσε ευτυχισμένο μέσα στο γάμο του για 25 χρόνια.  Όμως η Denisse ξαφνικά ζήτησε διαζύγιο. Στην αίτηση διαζυγίου όμως σκέφτηκε να παραλείψει το γεγονός ότι πριν από λίγες μέρες είχε κερδίσει 1.300.000 δολάρια. Όταν αποκαλύφθηκε η αλήθεια, ένας δικαστής την έκρινε ένοχη σύμφωνα με νόμο της Καλιφόρνια και προσέφερε όλο το ποσό στον πρώην σύζυγό της. 

Πυρκαγιά

Ο Brits Roger και η Lara Griffiths κέρδισαν περίπου 3.000.000 δολάρια αλλά όλα τους τα χρήματα έγιναν καπνός. Έκαναν κακές επενδύσεις και έχασαν όλα τους τα λεφτά ενώ το σπίτι των ονείρων τους κατέρρευσε σε πυρκαγιά.

Δολοφονία

Η ιστορία του Abraham Shakespeare είναι πραγματικά τραγική. Ο άντρας από τη Φλόριντα είχε παρατήσει το σχολείο πολύ νωρίς και δεν ήξερε να διαβάζει. Στην ηλικία των 40 κέρδισε το ποσό των 30.000.000 δολαρίων. Αφού κέρδισε δεν μπορούσε να αρνηθεί σε όσους του ζητούσαν χρήματα, ενώ άφηνε μέχρι και άστεγους να κοιμηθούν στο σπίτι του. Τελικά ξεκίνησε μια φιλία με μία γυναίκα, την Dorice Donegan Moore η οποία όμως δεν εκτίμησε την καλοσύνη του και τον δολοφόνησε. Το πτώμα του βρέθηκε στο σπίτι του φίλου της Moore και εκείνη καταδικάστηκε για τη δολοφονία του. 

Τζόγος

Η Evelyn Adams παραήταν τυχερή. Κέρδισε το λαχείο όχι μια, αλλά δυο φορές. Τελικά, η διαχείριση των 5.400.000 δολαρίων που έκανε δεν ήταν και τόσο ορθή μιας και έπαιξε και έχασε όλα της τα χρήματα σε τυχερά παιχνίδια και κατέληξε να ζει σε trailer. 

Καταχρήσεις

Όλη του την περιουσία ξόδεψε στις πόρνες και την κοκαΐνη ο Michael Carroll. Και δεν ήταν και λίγα. Μιλάμε για 14.000.000 δολάρια.  

Κλοπή

314.000.000 δολάρια κέρδισε ο Jack Whittaker τη μέρα των Χριστουγέννων. Και ενώ έδωσε το 10% των κερδών του για φιλανθρωπικούς σκοπούς, η τύχη δεν στάθηκε με το μέρος του. Σε λιγότερο από ένα χρόνο, κλέφτες έσπασαν το αμάξι του και έκλεψαν 545.000 δολάρια. Δεν ήταν όμως η μοναδική φορά που έπεσε θύμα κλοπής. Απ’ ό,τι φαίνεται,  ο Whittaker‬ δεν έβαλε μυαλό και συνέχισε να φυλάει χρήματα στο αυτοκίνητό του. Έτσι, του ξαναέκλεψαν 200.000 δολάρια. Ακόμα δεν σου φαίνεται αρκετά γκαντέμης; Εκτός αυτού, μία στρίπερ και ο ιδιοκτήτης ενός club συνωμότησαν εναντίον του για να του αποσπάσουν ακόμη ένα μεγάλο ποσό. 

Αυτοκτονία

20 μήνες χρειάστηκε ο Billie Bob Harrell Jr. για να χάσει τα 31.000.000 δολάρια που κέρδισε. Παράτησε τη δουλειά του και ξεκίνησε τις φιλανθρωπίες ενώ μια μέρα μοίρασε 480 γαλοπούλες στους φτωχούς. Σύντομα άρχισε να ξοδεύει χρήματα χωρίς έλεγχο ενώ παράλληλα ο κόσμος τον εκμεταλλευόταν για την οικονομική του κατάσταση. Αφού χώρισε με τη γυναίκα του, αυτοκτόνησε. 

Φόροι

Η Tonda Lynn Dickerson δούλευε σερβιτόρα στο Waffle House. Ένας τακτικός και γενναιόδωρος πελάτης μοίρασε στους υπαλλήλους λαχεία και η Tonda ήταν η τυχερή που κέρδισε 10.000.000 δολάρια. Και ενώ οι υπάλληλοι είχαν συμφωνήσει να μοιράσουν τα χρήματα σε περίπτωση που κάποιος θα κέρδιζε, η Tonda αποφάσισε να αθετήσει την υπόσχεσή της και να κρατήσει το ποσό για τον εαυτό της. Οι υπάλληλοι λοιπόν τη μήνυσαν, έχασαν, όμως τελικά η Tonda δεν τη γλίτωσε έτσι εύκολα. Το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ τη μήνυσε για απλήρωτους φόρους. 

Κρακ

O Willie Hurt κέρδισε 3.1 εκατομμύρια δολάρια το 1981. Δύο χρόνια μετά, κατέληξε τελείως άφραγκος καθώς ξόδεψε όλα του τα χρήματα στο κρακ. Παράλληλα, κατηγορήθηκε για δολοφονία. 

Ακόμα θέλεις να κερδίσεις το λαχείο; Καλά κάνεις γιατί υπάρχουν άλλες τόσες, κι ακόμα περισσότερες ιστορίες που έχουν happy end!

Δες ΕΔΩ ποιοι celebrities είναι τζογαδόροι.