Γιορτή της μητέρας: Κάνε την ημέρα της ξεχωριστή με τις πιο γλυκές χειρονομίες

Γιατί μάνα είναι μόνο μία!
Γιορτή της μητέρας: Κάνε την ημέρα της ξεχωριστή με τις πιο γλυκές χειρονομίες



Σάββατο: Mια ημέρα πριν από την πιο γλυκιά γιορτή --->Γιορτή της μητέρας! Έχεις χρόνο για να σκεφτείς κάτι διαφορετικό και συνάμα γλυκό για να κάνεις δώρο στη μαμά σου. Αν δεν θέλεις να της πάρεις δώρο γιατί θέλεις να κάνεις κάτι ανατρεπτικό και πιο συναισθηματικό τότε δεν έχεις παρά να περάσεις δημιουργικό χρόνο μαζί της!

Το ξέρεις πως η μαμά σου λατρεύει να περνάει χρόνο μαζί σου! Ότι  δώρο και αν της πάρεις δεν είναι κατάλληλο να της δώσει την ευχαρίστηση που θα της δώσεις αν κάνετε πράγματα μαζί! 
Ιδού μερικές ιδέες!

Πάρτε πρωινό μαζί!
Ξημέρωσε Κυριακή ---> Γιορτή της μητέρας! Ο καιρός είναι σχεδόν καλοκαιρινός! Έχεις δύο επιλογές --->α.  Της φτιάχνεις ένα πλούσιο πρωινό στο σπίτι! Βάλε όλη σου την τέχνη και αγάπη, πάρε τα καλύτερα υλικά και φτιάξε ένα πρωινό που θα της μείνει αξέχαστο!
β. Ντυθείτε, στολιστείτε και πηγαίνετε μια βόλτα! Σχεδόν όλα τα μαγαζιά με καφέ προσφέρουν πρωινό! Επίλεξε ένα μέρος που να είναι ανοιχτό και το βλέπει ήλιος και απολαύστε το πρωινό σας εκεί!

Να πάτε για shopping!
Τι καλύτερη ευκαιρία από το να αφιερώσετε την ημέρα σας στα μαγαζιά; Γυναίκες και οι δύο καταλαβαίνετε την ιεροτελεστία αυτής της στιγμής! Δεν θα έχετε κανέναν πάνω από το κεφάλι σας να γκρινιάζει και έτσι θα έχετε την τέλεια ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά και να απολαύσετε τα ψώνια σας! Μετά μπορείτε να πάτε και για ένα καφέ να μοιραστείτε τα νέα σας!

Να κάνετε spa!
Όταν θέλεις να ξεφύγεις  από όλους και από όλα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από το να χαλαρώσεις σε ένα spa! Είτε σου κάνουν μασάζ είτε σου περιποιηθούν μαλλιά , πρόσωπο κια σώμα είναι απλά υπέροχο! Αυτή η διαδικασία θα σας κάνει τόσο καλό που δεν φαντάζεσαι. Κάνε στην μαμά σου ένα τέτοιο δώρο που σίγουρα δεν θα το περιμένει και θα την ευχαριστήσεις όσο δεν φαντάζεσαι!

Κάντε μανικιούρ-πεντικιούρ!
Αν θέλεις να της κάνεις ένα δώρο και δεν ξέρεις τι ακριβώς αλλά θέλεις να είναι και χρήσιμο και συνάμα να την ευχαριστήσει και δεν διαθέτεις και μεγάλο budget τότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να της κλείσεις ένα ραντεβού για μανικιούρ-πεντικιούρ!Μόνο μια γυναίκα μπορεί να αναγνωρίσει την αξία ενός τέτοιου δώρου! Δεν υπάρχει περίπτωση να μην της αρέσει και θα ανανεωθεί!

Πέρασε χρόνο μαζί της!
Αν μένεις μόνη σου πια τότε αφιέρωσε λίγο χρόνο από το busy  πρόγραμμά σου και κάνε της μια επίσκεψη μακράς διάρκειας! Δεν φαντάζεσαι πόσο θα χαρεί! Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείς να της κάνεις. Μόνο και μόνο που θα αφιερώσεις χρόνο γι' αυτήν και θα βάλεις στην άκρη τις υποχρεώσεις και φίλους σου θα την κάνεις να νιώσει τέλεια!

Κάντε ένα ταξίδι μαζί!
Έχεις χρόνο και λεφτά; Τέλεια! Κλείσε εισιτήρια για έναν προορισμό που θα αρέσει σε εσένα και στη μητέρα σου και οργάνωσε ένα ταξίδι που θα μείνει και στις δύο αξέχαστο! Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να έρθετε πιο κοντά και να περάσετε τέλεια μαζί δημιουργώντας νέες αναμνήσεις!